grazia

U fokusu

Kejt Midlton je objavila knjigu i svoj novi zvanični portret

Nikakvih skandala iz kraljevskog života i ni reči o Megan Markl. Samo dobre namere.

Prva knjiga, nastala u saradnji sa vojvotkinjom od Kembridža, kreće u prodaju vrlo brzo. Ne, ovde se ne radi o biografiji ili „celoj istini“ o životu u Palati. Knjiga je posvećena hobiju potencijalne kraljice - fotografiji. Ako se sećate, Kejt je usred pandemije priredila takmičenje za sve stanovnike Velike Britanije na temu prvog karantina - za učešće je bilo potrebno „uhvatiti trenutak“ za istoriju.

Sto najboljih radova objavljeno je na virtuelnoj izložbi - Hold Still, i sada - postaće desktop album za buduće generacije.

Knjigu „Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020“ objavljuje Nacionalna galerija portreta, koja je pod patronatom supruge princa Vilijama. Poznato je da je Kejt Midlton dugo volela fotografiju i sada svoju strast prema ovoj umetnosti prenosi na stranice nove knjige kako bi prikupila novac u dobrotvorne svrhe. Inače, upravo je vojvotkinja lično odabrala sto finalista od preko 30 hiljada kandidata.

U knjizi je predstavljen i novi portret vojvotkinje kraljevskog fotografa Mata Porteousa, na kojem Kejt pozira u crvenom džemperu sa kamerom u bašti svog doma.

Knjiga će sadržati uvod same Kejt: „Dok se osvrćemo na pandemiju COVID-19 u narednim decenijama, razmišljaćemo o izazovima sa kojima se svi suočavamo - voljenima koje smo izgubili, dugotrajnoj izolaciji porodice i prijatelja i stresu koji su posebno doživeli radnici u prvoj liniji. Ali setićemo se i pozitivnih stvari: neverovatne ljubaznosti, spasitelja i heroja i kako smo se zajedno prilagodili novoj normalnosti“.

Deo prihoda od prodaje albuma ići će za niz različitih dobrotvornih programa, za promociju obrazovnih programa i programa zajednice u Nacionalnoj galeriji portreta i za podršku vodećoj organizaciji za mentalno zdravlje Mind. 

Povezane teme

Intervju

Žene koje kreiraju budućnost biznisa: Jovana Vještica, Communication Manager Carlsberg Srbija

Svaki dan joj je različit zahvaljujući susretima i saradnji sa ljudima različitih profesija, a rado ga završava u veselom društvu kolega iz kompanije i medija na brend promocijama...

U fokusu

Šta treba da znate o voljenoj ženi najbogatijeg čoveka na planeti?

Danas je Forbes objavio listu najbogatijih ljudi na planeti. Četvrtu godinu zaredom osnivač Amazona Džef Bezos ostaje lider liste.

U fokusu

Zvanično je: Kim Kardašijan je postala milijarderka

Kakvo god bilo vaše mišljenje o porodici Kardašijan-Džener, činjenica ostaje - one znaju kako da zarade.

U fokusu

Leticija Kasta je rodila četvrto dete

Čestitamo prelepoj majci i njenom suprugu - Luju Garelu.

U fokusu

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds vakcinisani protiv korona virusa

Sve više poznatih ličnosti odlučuje se za vakcinaciju protiv COVID-19.

U fokusu

Dru Barimor lansira lifestyle časopis

Dru Barimor lansira istoimenu lifestyle publikaciju.

U fokusu

Princ Vilijam proglašen je "najseksi muškarcem bez kose na svetu"

Princ Vilijam ima novu titulu, pored one budućeg kralja Ujedinjenog Kraljevstva: on je najseksi muškarac bez kose na svetu.

U fokusu

Džon Ledžend i Krisi Tajgen: 5 saveta za savršenu vezu

Kada su u oktobru prošle godine Džon Ledžend i Krisi Tajgen izgubili bebu, čitav svet je žalio sa njima.

U fokusu

Eva Longorija i Hose Baston: 4 saveta za savršenu vezu

Eva Longorija i meksički medijski mogul Hose Baston u vezi su sedam godina, dok su četiri u braku.

U fokusu

Hiljade priča u jednom snažnom glasu

Globalna inicijativa "Moja priča je važna" je uspela: žene sa svih strana sveta su se odazvale pozivu kompanije Avon i pokazale koliko su snažne, hrabre i moćne

U fokusu

Zvanično je: princ Hari se zaposlio

Vojvoda od Saseksa nastavlja da dokazuje svoju finansijsku nezavisnost i pokušava da „živi normalan život“ - pronašao je prvi posao nakon napuštanja kraljevske porodice.

U fokusu

Kris Džener prvi put prokomentarisala razvod Kim Kardašijan i Kanjea Vesta

Kris Džener je konačno prokomentarisala vesti o razvodu Kim Kardašijan i njenog supruga Kanjea Vesta.

U fokusu

Anđelina Džoli je spremna da „pruži dokaze o porodičnom nasilju“ od strane Breda Pita

Anđelina Džoli i deca para će svedočiti na sudu tokom ročišta o razvodu braka kako bi pružili dokaze o nasilju od strane Breda Pita.