grazia

U fokusu

Kraj brakorazvodne parnice za Keli Klarkson: Izdržavaće bivšeg muža i isplatiti mu milione!

Keli Klarkson (39) okončala je razvod sa Brendonom Blekstokom (45), pošto ga je zatražila u junu 2020, posle sedam godina braka, u kome su dobili dvoje dece, ćerku River Rouz (7) i sina Remingtona Aleksandra (5). Brakorazvodna parnica prve pobednice Američkog idola iz 2002. godine i Brendona, menadžera za talente, trajala je nešto manje od dve godine, a u nju je bio uključen i pevačicin svekar. Kako piše "The Blast", Brendon je dobio izdašnu svotu od 3.1 miliona dolara, a pevačica će mu isplaćivati i mesečnu alimentaciju od 45 hiljada dolara, dok će nad decom deliti starateljstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TheTeaWithT (@sippingwitht)

Pevačica i menadžer nisu komentarisali detalje razvoda, ali je poznato je da će deca živeti sa njom, u njenoj kući u Los Anđelesu i da su bivši supružnici već doneli jednu zajedničku odluku, a to je da će decu vakcinisati protiv virusa korona jer će ona često putovati kod oca, na ranč koji se nalazi u Montani, a gde je nekad živela cela porodica. Iako je to imanje pripalo Keli, kao i još jedna nekretnina u toj saveznoj državi, Brendon će živeti tamo od juna ove godine i za uzvrat plaćati pevačici najam od 2 hiljade dolara mesečno, što je ništa u poređenju sa novcem koji će ona davati njemu. Sud je odlučio da Klarksonova, pored miliona koje treba da isplati i mesečnog izdržavanja, bivšem suprugu treba da plaća i po 115 hiljada dolara mesečno sve do februara 2024.

Kako dalje piše list The Blast, Keli su nakon razvoda pripali kućni ljubimci, nekoliko automobila među kojima su "Porche Cayenne" i simulator leta. Uz novac, Brendon će dobiti stoku sa njihove farme među kojima su goveda i konji, neki od automobila su pripali njemu, simulator golfa i nekoliko satova marke Patek Philippe. Klarksonova je inače zatražila razvod od Brendona u junu 2020, tvrdeći da oboje zaslužuju da izgrade bolji život. Razvod je bio prilično težak, a Keli je u jednom trenutku tužio i njen bivši svekar Narvel Blekstok sa svojom menadžerskom kompanijom “Starstuck Menagement Group”, tvrdeći da im pevačica nije isplatila nadoknadu za poslove koje su radili za nju, ali je to toliko iznerviralo pevačicu da je uzvratila protivtužbom, objasnivši da kompanija zapravo nije poslove za nju, te da je radila bez potrebnih dozvola.

Iako su njeni prijatelji za magazine "People" rekli da se pevačica oseća odlično posle razvoda i da obožava da provodi vreme sa decom, Keli je u svojoj emisiji "The Kelly Clarkson Show" otkrila da se oseća užasno: “Postoji mnogo teških trenutaka tokom razvoda. Najteže mi je što su u to uključena deca. Mi žene, istrenirane smo da podnesemo mnogo toga, ali se sve vreme brinemo i o svojim bebama”, ispričala je Keli, čije se bogatstvo procenjuje na 45 miliona dolara.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Roze bajka nije tako roze: Mašin Gan Keli pokušao da se ubije

Muzičar je u novom dokumentarcu otkrio svoju mračnu stranu.

U fokusu

Amerika na nogama: Protesti zbog odluke Vrhovnog suda o zabrani abortusa

Vrhovni sud SAD ukinuo je zakon koji je donet pre 50 godina.

U fokusu

Hana Selimović: Za kratki film potrebni su veština, ideja i ozbiljan fokus

Ovog leta, na Bašta Festu u Bajinoj Bašti, koji se održava od 30. juna do 3. jula, biće prikazan i kratkometražni film “Nula” rediteljke Lee Filipovski, gde je Hana Selimović odigr...

U fokusu

Horoskopski znak Nikol Kidman otkriva zašto ona ne stari

Može li astrologija zaista objasniti način na koji starimo?

U fokusu

Ko je novi dečko Demi Mur?

Glumica već neko vreme uživa u novoj ljubavi.

U fokusu

Mali, ali moćan: Gvinet Paltrou predstavila vibrator

Glumica je snimala krajnje interesantnu reklamu za novi proizvod svoje kuće Goop.

U fokusu

Kiki Palmer - prva crnkinja u ulozi Pepeljuge

Nakon Toni Brekston koja je igrala Belu na Brodveju, Kiki je druga afroamerička glumica koja tumači junakinju iz neke poznate bajke.

U fokusu

Najbolji tata na svetu: Dejvid Bekam na odmoru sa Harper

Fudbaler uživa na odmoru u Veneciji, a društvo mu pravi desetogodišnja ćerka.

U fokusu

(Lažni) moralista Čarli Šin: Da je ćerka živela pod mojim krovom ne bi završila na OnlyFansu

Glumac kritikuje bivšu suprugu Deniz Ričards za postupke njihove ćerke Sami.

U fokusu

Za vikend na Kalemegdanu prvi regionalni festival pasa

U petak 17.juna u podne na Kalemegdanu ( kod fontane Ribar ) počinje prvi regionalni festival pasa svih rasa pod nazivom “Ulični psi”.

U fokusu

Intimna ispovest: "Odluka je pala - smanjiću grudi"

Svoju priču posvećujem svim ženama koje se i dalje dvoume.