U fokusu

Krisi Tajgen i Džon Ledžend su izgubili treće dete

Tragični događaj u porodici Krisi Tajgen i Džona Ledženda koji su odlučili da ispričaju svetu.

Supermodel Krisi Tajgen, koja je sa suprugom Džonom Ledžendom očekivala svoje treće dete, podelila je potresne vesti u objavi na Instagramu nekoliko dana nakon hitne hospitalizacije.

„Šokirani smo i u tako dubokom bolu; bol kakav nikada ranije nismo iskusili. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i damo detetu snagu koja mu je bila potrebna, uprkos beskrajnim transfuzijama krvi, napisala je Tajgen. "To jednostavno nije bilo dovoljno."

„Nikada ne biramo imena za svoju decu do trenutka kada se rode, već ih biramo pre nego što napuste bolnicu“, objasnila je. „Ali nekako smo počeli da zovemo ovog dečaka u mom stomaku Džek. Dakle, on će za nas uvek biti Džek. Džek je toliko želeo da bude deo naše male porodice i tako će uvek biti ... Žao mi je što je prvih nekoliko trenutaka života bio suočen sa toliko komplikacija. Uvek ćemo te voleti ... Hvala svima koji nam šalju pozitivnu energiju, misli i molitve“.

Model je kasnije dodala: „Osećamo svu vašu ljubav i istinski je cenimo ... Tako smo zahvalni za život koji imamo, za našu divnu decu - Lunu i Majlsa, za sve neverovatne stvari koje smo uspeli da doživimo. Ali svaki dan ne može biti pun sunca. Na ovaj najmračniji dan našeg života, tugovaćemo, napunićemo svoja srca suzama. Ali čvršće ćemo se zagrliti i voleti i preživećemo to “. U odvojenom tvitu, Tajgen je napisala: „Vraćam se kući iz bolnice bez moje bebe. Kako je to moguće?"

Tajgen je u nedelju rekla da je hospitalizovana u Los Anđelesu nakon jakog krvarenja. 13. avgusta, Tajgen je najavila treću trudnoću, pojavivši se  u muzičkom spotu svog supruga „Wild“.

 

 

Povezane teme

U fokusu

Kako je Kim Kardašijan proslavila 40. rođendan

Rijaliti TV zvezda napisala je dirljiv post!

U fokusu

Kako je biti roditelj prema Điđi Hadid i Zejnu Maliku

Ako su ranije Điđi Hadid i Zejn Malik imali teške trenutke u vezi, sada je sve iza njih - u svakom slučaju, prijatelji para uveravaju štampu u ovo.

U fokusu

Ko izgleda lepše na fotografiji - Margo Robi ili njeno štene?

Margo Robi nikako nije uzor Instagram korisnika.

U fokusu

Šta je Natali Portman poklonila Sofi Tarner za rođenje njene ćerke?

Glumica i zvezda serije "Igra prestola" Sofi Tarner (24) porodila se nedavno u Los Anđelesu.

U fokusu

Retke fotografije: Madona sa ćerkom Lurd

Šta je pevačica poželela svojoj ćerki?

U fokusu

Da li je vreme za liderke

Istraživanje britanskih naučnica potvrdilo je da su države koje vode žene bolje prošle u pandemiji. Zašto je to tako i jesmo li svedoci rađanja novog stila upravljanja u novim kriz...

U fokusu

Virtuelno putovanje možete rezervisati na Amazonu

Naučite kako da pravite pecivo u Montrealu, obiđete grad hramova Kyoto ili istražite Argentinu kroz degustaciju vina.

Intervju

Elisa de Panicis zvezda digitalnog izdanja Grazia magazina

Putovanje iz jedne zemlje u drugu je neverovatno iskustvo, koje bi svako trebalo barem jednom da iskusi zarad svog ličnog rasta i razvijanja.

Intervju

Intervju sa Fan Bingbing

Ljubitelji vrhunske akcije jedva čekaju njen novi film, evropskoj publici se predstavila na Kanskom festivalu, modnim dizajnerima je obožavana muza, a u rodnoj Kini gledaoce ne bro...

U fokusu

Điđi Hadid i Zejn Malik su postali roditelji

Maneknka Điđi Hadid donela ja na svet prelepu devojčicu.

U fokusu

A šta tebe žulja?

Pandemija virusa korona promenila je naše svakodnevne živote bez izuzetka.

U fokusu

Dženifer Aniston, Lisa Kudrou i Kortni Koks na dodeli nagrada Emmy

Zvezde serije „Prijatelji“ na 72. dodeli nagrada Emmy!