grazia
X

U fokusu

Luksuzna vila u italijanskom stilu: poseta Britni Spirs

Zavirite u luksuznu vilu u italijanskom stilu.

Prema izveštajima zapadnih medija, Britni Spirs je stavila na prodaju vilu u italijanskom stilu vrednu 6,8 miliona dolara, a luksuzno imanje se nalazi na Beverli Hilsu, u privatnom delu zatvorenom od stranaca.

Kuća ima šest spavaćih soba i šest kupatila sa dodatnim wc-om, kućnim bioskopom i radnom sobom. Vila se može pohvaliti enterijerom krem boje, visokim plafonima, mermernim elementima i predivnim nameštajem.

U dvorištu se nalazi bazen sa morskom vodom, slikoviti vrt, kao i đakuzi. Navodi se da je Britni živela u ovoj vili nakon razvoda 2007. godine od plesača Kevina Federlajna.

2018. godine vila je procenjena na devet miliona dolara, ali, izgleda, kupac nikad nije pronađen, pa je pevačica smanjila cenu.

Pogledajte kako izgleda vila u kojoj je živela Britni.

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Libido na akciji

Industriji seksualnog wellnessa predviđa se globalni rast, meren desetinama milijardi dolara. Vreme je da se upoznate s ovim pokretom ako već niste.

U fokusu

Najupečatljviji nastupi sa Super Bowla svih vremena

U susret muzičko-sportskom spektaklu koji nas očekuje za samo 2 nedelje, predstavljamo vam najbolje performanse muzičkih zvezda koji su ikada nastupili na pauzi tokom poluvremena

U fokusu

Kad se sretnu bivša i sadašnja žena - kako to izgleda u slučaju Orlanda Bluma

Kejti Peri i Miranda Ker prisustvovale su gala manifestaciji u Los Anđelesu.

U fokusu

Budućnost se može dizajnirati

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti

U fokusu

Diskretni šarm mangupa

Cirkusku školu je iskoristio da razvije naročiti stil glume, a drskim humorom osvaja neke od najlepših žena sveta. Ružnim ga nazivaju samo zavidljivci.

U fokusu

Nova moda bez roda

Iako smo još od osamdesetih navikli da muške rokenrol zvezde poput benda Kiss, Dejvida Bouvija, Olivera Mandića i mnogih drugih koketiraju sa odećom za žene, ovaj fenomen nas šokir...

U fokusu

Samo dva meseca nakon razvoda, oženio se Kanje Vest

Reper se sa dizajnerkom Bjankom Censori venčao na privatnoj ceremoniji.

U fokusu

Kejt Hadson se uključila u raspravu o nepo bebama

Pošto je jedan njujorški magazin 2022. proglasio godinom nepo beba, debata se zahuktava između korisnika društvenih mreža, i poznatih koji se osećaju prozvanima