grazia

U fokusu

Najlepši video septembra: Dejvid Bekam ne može da pusti ćerku da ode u školu

Dejvid i Viktorija Bekam, jedan su od najskladnijih parova na aktuelnoj sceni poznatih ličnosti, u braku su već više od dve decenije, bez ikakvih trzavica poznatih javnosti, pogotovo skandala - što je svakako retkost u šou-biz industriji.

Ono što par izdvaja od ostalih definitvno je njihova velika i skladna porodica kojoj su makismalno posvećani.

Poznata dizajnerka i fudbaler. imaju četvoro dece: Bruklina (22), Romea (19), Kruza (16) i dugo željenu devojčicu, a reklo bi se i trenutno najvoljeniju - desetogodišnju Harper.

U nekoliko navrata ponosni mama i tata proteklih su godina, od kako je mala Harper stasala i krenula u školu, na društvenim mrežama delili fotografije i videe svoje slatke ćerkice. Opisujući je kao izuzetno drago, bistro i dobro dete.

Uzevši u obzir da je u pitanju najmalđe od nihovo četvoro dece, te da je u pitanju devojčica i to draga devojčica, blage naravi, ne čudi što su Dejvid i Viktorija opčinjeni svojom ćerkom, te da im je njen polazak u školu 10. septembra tekuće godine teško pao, pogotovo Dejvidu.

Na videuu koji je Viktorija objavila vidi se destogodišnja Harper, kako u školskoj uniformi, upletene kose, sebi priprema užinu - pažljivo seče krušku, dok je mama ispituje kako se nakon dugog letnjeg raspusta oseća povodom ponovnog povratka u školsku klupu.

Harper na ovo pitanje odgovara da je pomalo nervozna ali uzbuđena, sve vreme marljivo pripremajući svoju školsku užinu. Dejvid je kao i većina očeva slabiji na svoju malu princezu, te je grli i moli Harper, da ga ne napušta, da ne ide u školu, vež da ostane sa njim kod kuće.

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Porodično stablo Guči: Ko su članovi modne imperije?

Baš kao feniks, i Guči je više puta morao da izgori da bi se ponovo izdigao iz pepela, a ovo ciklično ponavljanje istorije traje sada već tačno 100 godina.

U fokusu

Madona još jednom dokazuje da je oličenje seksa, ali ljudima to smeta - zašto?

Madona mora da počne da se ponaša u skladu sa svojim godinama, glasi samo jedan od brojnih negativnih komentara.

U fokusu

Budućnost je prisutna: Novi broj magazina Grazia od danas je u prodaji!

Finale godine je pred vratima i u decembarskom broj magazina Grazia nudimo vam nešto drugačije.

U fokusu

Redak selfi Džulije Roberts nosi važnu poruku o zahvalnosti

Džulija Roberts podelila je svoju fotografiju na Instagramu kako bi obeležila američki praznik Dan zahvalnosti.

Intervju

Amer Mohamad - Eklektika u službi futurizma

Inspirisan nadrealizmom, živopisnim bojama i vibrantnim motivima fotograf Amer Mohamad vodi nas na vanvremensko modno putovanje.

U fokusu

Ovo je Eva: Ćerka Stiv Džobsa koja neće naslediti njegovo bogatstvo

To nije sprečilo Evu da živi luksuznim životom, a sa svojim dosadašnjim dostignućima, verovatno je i više nego spremna da napravi ime za sebe.

U fokusu

Udaje se Dženifer Lopez?

“Znate me, ja sam romantična.”

U fokusu

Zvanično je! Ovaj 28-godišnjak je novi partner Kim Kardašijan

Pit Dejvidson će zvanično morati da drži korak sa Kardašijanovima.