grazia

U fokusu

NAVIJAMO ZA BUDUĆI FILMSKI HIT: Tarantino spaja likove iz svojih klasika?

Slavni reditelj Kventin Tarantino nameravao je da od likova iz svoja dva kultna hita “Petparačke priče” i “Psi iz rezervoara” napravi poseban, treći film, objavio je glumac Majk Medsen u razgovoru za The Hollywood Reporter. To je kompilacija koju bi Tarantinovi obožavaoci sigurno s nestrpljenjem dočekali, a dobra vest je da reditelj od ideje nije odustao. U njoj bi se ujedinili Medsenov lik iz “Pasa”, Gospodin Plavi, s likom Džona Travolte iz "Priča”, Vinsentom Vegom. Iako se ta dva lika nikad "nisu srela" u filmu, sam režiser je je potvrdio da su Vinsent Vega i Plavi braća, a pravo ime ovog drugog je Vik Vega. “Crossover” projekat je bio gotovo pri kraju, a da je malo ljudi to znalo. Budući da u originalnim filmovima obojica likova ginu, radna novog filma je stavljena u pređašnje vreme, dok su braća još bila mladi kriminalci. 

- Film bi počeo tako što smo obojica pušteni iz zatvora, svaki u drugoj državi, a onda otvorimo klub u Amsterdamu - otkrio je Medsen.

Ljubitelji "Petparačkih pričla" sećaju se Vinsentove priče o tome kako se upravo vratio iz Amsterdama u Los Anđeles.

Režiser kome su "Priče” oživele karijeru stalno je snimao druge filmove, pa su u međuvremenu svi akteri ostarili. Ali, ne bi Tarantino bio Tarantino da nije doskočio i tom problemu likova koji su poginuli mladi. I on je pre nekog vremena pomenuo da bi ipak mogli da snime  zamišljeni film, sa sitnim izmenama.

- Smislio je da bi likovi bila braća blizanci Vika i Vinsenta, koji su se sreli nakon što su oni poginuli. Dosta je to komplikovano, ali kad Kventin krene da razmatra neku ideju, veoma je lako da se ona i prihvati - otkrio je Medsen, kao i to, da postoji nada za treći film koji bi povezao  Tarantinove klasike. Majkl Medsen je, kao i jedna grupa zvezda, dugogodišnji režiserov saradnik. Zajedno su snimili “Ubiti Bila”, “Podlih osam” i poslednji Tarantinov film “Bilo jednom u Holivudu", inače prvi u kojem Medsenov lik ne umire.

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Sve boje izazova: Oktobarsko izdanje magazina GRAZIA je u prodaji!

Sloboda. Živi, spontani, divni trenutak ili samo nedosanjani cilj s one strane obećane zemlje? A može li slobode biti previše? 

U fokusu

Zašto je ona bila najveća sutkinja svih vremena?

Ovog septembra navršava se dve godine od kako je svet napustila velika Rut Bejner Ginsberg - žena koja je sudila nepravdi.

U fokusu

Četvrta beba na putu: Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds čekaju bebu

Glumica blista od sreće i lepote u novoj trudnoći.

U fokusu

Top 10 modnih naloga na TikToku koje morate pratiti

Bilo je samo pitanje vremena kada će moda preuzeti TikTok, pa vam stoga predstavljamo 10 naloga koja morate dodati na svoju listu ukoliko volite modu.

U fokusu

Pobednica svakog takmičenja: Selma Bler uskoro u Plesu sa zvezdama

Borba s teškom bolešću još uvek traje, ali glumcia se ne predaje.

U fokusu

Da li je u redu nazvati nekoga ružnim?

Ako pitate Emili Ratajkovski, jeste

U fokusu

Sergej Trifunović napunio 50! Najbolje uloge poznatog glumca

Srećan rođendan jednom od najpoznatijih srpskih glumaca koji danas proslavlja jubilej!

U fokusu

Zašto Elena Ferante i Benksi kriju identitet?

Kult misterioznih umetnika postaje sve veći.

U fokusu

Zašto se poznate ličnosti više ne hvale svojim bogatstvom?

Nekada su poznati voleli da pokazuju svoje bogatstvo, ali im je sada sigurnost na vrhu liste. Da bi sačuvali privatnost i miran san, u stanju su da potroše milione na najluđe ideje...

U fokusu

Povratak u školu: Septembarsko izdanje magazina GRAZIA je u prodaji!

Pogrešno su nas učili da je biti štreber nešto loše.

U fokusu

Zašto volimo Kleopataru, a uskoro ćemo još više

Možda glumica Gal Gadot u novoj verziji kraljice Egipta i ikone pop kulture ne bi bila na meti tolikih kritičara, da se u umetnost nisu umešali istoričari.

U fokusu

Unuka Džeki Kenedi mnogo je više od lepog lica

"Rouz je vođa čopora. Njeno mišljenje se sluša. U mnogim apektima, ona je budućnost klana"