U fokusu

NAVIJAMO ZA BUDUĆI FILMSKI HIT: Tarantino spaja likove iz svojih klasika?

Slavni reditelj Kventin Tarantino nameravao je da od likova iz svoja dva kultna hita “Petparačke priče” i “Psi iz rezervoara” napravi poseban, treći film, objavio je glumac Majk Medsen u razgovoru za The Hollywood Reporter. To je kompilacija koju bi Tarantinovi obožavaoci sigurno s nestrpljenjem dočekali, a dobra vest je da reditelj od ideje nije odustao. U njoj bi se ujedinili Medsenov lik iz “Pasa”, Gospodin Plavi, s likom Džona Travolte iz "Priča”, Vinsentom Vegom. Iako se ta dva lika nikad "nisu srela" u filmu, sam režiser je je potvrdio da su Vinsent Vega i Plavi braća, a pravo ime ovog drugog je Vik Vega. “Crossover” projekat je bio gotovo pri kraju, a da je malo ljudi to znalo. Budući da u originalnim filmovima obojica likova ginu, radna novog filma je stavljena u pređašnje vreme, dok su braća još bila mladi kriminalci. 

- Film bi počeo tako što smo obojica pušteni iz zatvora, svaki u drugoj državi, a onda otvorimo klub u Amsterdamu - otkrio je Medsen.

Ljubitelji "Petparačkih pričla" sećaju se Vinsentove priče o tome kako se upravo vratio iz Amsterdama u Los Anđeles.

Režiser kome su "Priče” oživele karijeru stalno je snimao druge filmove, pa su u međuvremenu svi akteri ostarili. Ali, ne bi Tarantino bio Tarantino da nije doskočio i tom problemu likova koji su poginuli mladi. I on je pre nekog vremena pomenuo da bi ipak mogli da snime  zamišljeni film, sa sitnim izmenama.

- Smislio je da bi likovi bila braća blizanci Vika i Vinsenta, koji su se sreli nakon što su oni poginuli. Dosta je to komplikovano, ali kad Kventin krene da razmatra neku ideju, veoma je lako da se ona i prihvati - otkrio je Medsen, kao i to, da postoji nada za treći film koji bi povezao  Tarantinove klasike. Majkl Medsen je, kao i jedna grupa zvezda, dugogodišnji režiserov saradnik. Zajedno su snimili “Ubiti Bila”, “Podlih osam” i poslednji Tarantinov film “Bilo jednom u Holivudu", inače prvi u kojem Medsenov lik ne umire.

Povezane teme

U fokusu

Kako je biti roditelj prema Điđi Hadid i Zejnu Maliku

Ako su ranije Điđi Hadid i Zejn Malik imali teške trenutke u vezi, sada je sve iza njih - u svakom slučaju, prijatelji para uveravaju štampu u ovo.

U fokusu

Ko izgleda lepše na fotografiji - Margo Robi ili njeno štene?

Margo Robi nikako nije uzor Instagram korisnika.

U fokusu

Šta je Natali Portman poklonila Sofi Tarner za rođenje njene ćerke?

Glumica i zvezda serije "Igra prestola" Sofi Tarner (24) porodila se nedavno u Los Anđelesu.

U fokusu

Retke fotografije: Madona sa ćerkom Lurd

Šta je pevačica poželela svojoj ćerki?

U fokusu

Da li je vreme za liderke

Istraživanje britanskih naučnica potvrdilo je da su države koje vode žene bolje prošle u pandemiji. Zašto je to tako i jesmo li svedoci rađanja novog stila upravljanja u novim kriz...

U fokusu

Virtuelno putovanje možete rezervisati na Amazonu

Naučite kako da pravite pecivo u Montrealu, obiđete grad hramova Kyoto ili istražite Argentinu kroz degustaciju vina.

Intervju

Elisa de Panicis zvezda digitalnog izdanja Grazia magazina

Putovanje iz jedne zemlje u drugu je neverovatno iskustvo, koje bi svako trebalo barem jednom da iskusi zarad svog ličnog rasta i razvijanja.

U fokusu

Krisi Tajgen i Džon Ledžend su izgubili treće dete

Tragični događaj u porodici Krisi Tajgen i Džona Ledženda koji su odlučili da ispričaju svetu.

Intervju

Intervju sa Fan Bingbing

Ljubitelji vrhunske akcije jedva čekaju njen novi film, evropskoj publici se predstavila na Kanskom festivalu, modnim dizajnerima je obožavana muza, a u rodnoj Kini gledaoce ne bro...

U fokusu

Điđi Hadid i Zejn Malik su postali roditelji

Maneknka Điđi Hadid donela ja na svet prelepu devojčicu.

U fokusu

A šta tebe žulja?

Pandemija virusa korona promenila je naše svakodnevne živote bez izuzetka.

U fokusu

Dženifer Aniston, Lisa Kudrou i Kortni Koks na dodeli nagrada Emmy

Zvezde serije „Prijatelji“ na 72. dodeli nagrada Emmy!