grazia

U fokusu

Horoskopski znak Nikol Kidman otkriva zašto ona ne stari

Nikol Kidman ove nedelje je proslavila 55. rođendan, a gašenje svećica na torti uvek je dobar povod da razmislimo o tome šta smo postigli, gde smo sad i u kom pravcu idemo. U njenom slučaju, čini se da je sve i više nego dobro - skladan brak, jednako uspešna karijera, izgled i forma koje odolevaju vremenu... Može li se išta više poželeti? U redu, svesni smo da o slavnoj glumici znamo samo ono što ona želi da otkrije, ali ako uzmemo u obzir njenu celokupnu pojavu, čini nam se da je reč o istinski srećnoj i ispunjenoj ženi.

Uglavnom, povodom njenog rođendana, naša redakcija se pozabavila natalnom kartom Kidmanove jer - ima li šta zanimljivije od horoskopa za vreme pauze za ručak, naročito kada su u pitanju poznate ličnosti?! Šalu na stranu, otkrili smo da je njen horoskopski znak "kriv" ne samo za njenu karijeru, već i izgled koji sa godinama kao da se podmlađuje.

Rođena poslednjeg dana proleća, 20. juna, Nikol Kidman je u horoskopu Blizanac, i to tačno na 29. stepenu koji je poznat i kao stepen slave. Dakle, njen trag u filmskoj industriji stvar je sudbine "zapisane u zvezdama" i jasno nam je da njen doprinos ovoj grani umetnosti nikada neće biti zaboravljen. Sunce u Blizancima zahvata njenu 8. kuću transformacije što znači da Kidmanova nije glumica samo po profesiji, već je to zaista njen životni poziv, urođeni talenat i prirodna sposobnost ne da odglumi, već da se transformiše u lik koji tumači. Osim toga, ako je verovati zvezdama, glumica čak još uvek nije doživela vrhunac svoje karijere - nezaboravni projekti tek su pred njom. 

Važan aspekt njene natalne karte jeste Venera u Lavu, u 10. kući reputacije - planeta ljubavi i luksuza u znaku koji je glamurozan i privlačan, utiče na to da glumica pleni gde god da se pojavi i da je pažnja uvek usmerena na nju. Tako, talenat nije jedina stvar po kojoj će ostati upamćena - to je i njena lepota. Njena Venera nalazi se na 14. stepenu koji je ujedno i stepen horoskopskog znaka Bika, a u astrologiji Bik, naročito kada je u vezi sa Venerom, uvek označava lepotu, senzualnost i obilje. Kada se sve ovo spoji, jasno je da je Nikol prosto rođena da bude lepa, koliko god godina imala!

S obzirom na to da njena Venera pravi trigon sa Saturnom, planetom dugovečnosti, glumica stari kao dobro vino. Njena moć biva sve jača kako godine prolaze, te se nemojte čuditi ako Kidmanova nastavi da pleni istom energijom kojom je plenila i tokom 90-ih. Sa njenim primerom na umu, počinjemo da shvatamo da starenje zaista nije tako loša stvar. 

Foto: Profimedia

Priredila: I. T. 

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Zato volimo jul! Novi broj magazina GRAZIA od danas je u prodaji

Dodir romanse pri slučajnom susretu, ukus slobode, zvuci talasa i miris soli, boje sunčanih dana i zvezdanih noći - sve je to leto, sezona uživanja koju treba intenzivno provest...

U fokusu

Roze bajka nije tako roze: Mašin Gan Keli pokušao da se ubije

Muzičar je u novom dokumentarcu otkrio svoju mračnu stranu.

U fokusu

Amerika na nogama: Protesti zbog odluke Vrhovnog suda o zabrani abortusa

Vrhovni sud SAD ukinuo je zakon koji je donet pre 50 godina.

U fokusu

Hana Selimović: Za kratki film potrebni su veština, ideja i ozbiljan fokus

Ovog leta, na Bašta Festu u Bajinoj Bašti, koji se održava od 30. juna do 3. jula, biće prikazan i kratkometražni film “Nula” rediteljke Lee Filipovski, gde je Hana Selimović odigr...

U fokusu

Ko je novi dečko Demi Mur?

Glumica već neko vreme uživa u novoj ljubavi.

U fokusu

Mali, ali moćan: Gvinet Paltrou predstavila vibrator

Glumica je snimala krajnje interesantnu reklamu za novi proizvod svoje kuće Goop.

U fokusu

Kiki Palmer - prva crnkinja u ulozi Pepeljuge

Nakon Toni Brekston koja je igrala Belu na Brodveju, Kiki je druga afroamerička glumica koja tumači junakinju iz neke poznate bajke.

U fokusu

Najbolji tata na svetu: Dejvid Bekam na odmoru sa Harper

Fudbaler uživa na odmoru u Veneciji, a društvo mu pravi desetogodišnja ćerka.

U fokusu

(Lažni) moralista Čarli Šin: Da je ćerka živela pod mojim krovom ne bi završila na OnlyFansu

Glumac kritikuje bivšu suprugu Deniz Ričards za postupke njihove ćerke Sami.

U fokusu

Za vikend na Kalemegdanu prvi regionalni festival pasa

U petak 17.juna u podne na Kalemegdanu ( kod fontane Ribar ) počinje prvi regionalni festival pasa svih rasa pod nazivom “Ulični psi”.

U fokusu

Intimna ispovest: "Odluka je pala - smanjiću grudi"

Svoju priču posvećujem svim ženama koje se i dalje dvoume.