grazia

U fokusu

Opra Vinfri otkrila da ima samo troje bliskih prijatelja

Tokom nedavnog gostovanja u jednoj emisiji, Opra i njena dugogodišnja drugarica, novinarka i autorka Maria Šriver (ali i dugogodišnja, bivša supruga Arnolda Švarcenegera -  sa kojim ima četvoro dece) opisale su kako je njihovo prijateljstvo započeto i kako je uspelo da potraje više od četiri decenije, preciznije 42 godine.

"Upoznale smo se u toaletu televizijske kuće WJZ, za koju smo obe u to vreme radile. Ja sam dolazila u prvu smenu da radim priloge, a Maria je odlazila iz noćne smene u kojoj je radila priloge za noćna izdanja. Bila je budna celu noć i u tom trenutku se umivala, tačnije zapljuskivala lice vodom. Tada smo započele razgovor", otkriva Opra i dodaje:

"Oduvek smatram da je to jedan od najvažnijih trenutka koji se dogodio u mom životu. Maria je osoba sa kojom sam izgradila ono čvrsto, istinsko prijateljstvo koje me je vodilo kroz čitavu karijeru", zaključuje poznata voditeljka.

"Nemam mnogo prijatelja. Svi znaju moju dugodišnju prijateljicu Gejl King sa kojom se družim koliko i sa Marijom, dakle takođe čitavih 42 godine i tu je moj prijatelj Bob Grini. I to je to. Tek u poslednjih pet godina proširila sam taj krug prijatelja."

Maria prijateljstvo sa voditeljkom opisuje kao duboko, jednostavno, lojalno, konstantno, iskreno i istinsko, a jedan poseban detalj bio joj je mnogo važan.

"Topao gest, poput donošenja šolje sa toplom kafom za moj radni sto, za mene je bio veoma dirljiv. Odrasla sam u kući u kojoj se pažnja i privrženost nisu pokazivali kroz tople gestove, iako recimo imam veoma blisku vezu sa svojom majkom. Prosto nisam vaspitavana uz takav pristup, a Opra takođe iz roditeljskog doma nije ponela toplinu, te smo nas dve jedna drugoj na spontan način ovo nadoknadile", objasnila je Maria.

Prijateljstvo poznate voditeljke sa Gejl King, novinarkom CBS-a i takođe TV ličnošću, opšte je poznato i gledaocima Oprine emsije. Kako je Opra otkrila, ključ njihovog prijateljstva je u tome što su obe srećne zbog sreće one druge, kao što su srećne zbog sopstvene. "Potrebni su vam prijatelji koji su zadovoljni svojim životom, kako bi zaista bili srećni zbog vas", zaključuje Opra. 

Foto: Profimedia

Priredila: M.B.

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Da li zaista želimo da gledamo Keri Bredšo sa novim muškarcem?

Nedavno objavljene slike sa seta "And Just Like That" prikazuju kako Sara Džesika Parker ljubi novog lika koji je uneo najviše pometnje među fanovima, do sada...

U fokusu

Ženske priče iz Avganistana: Koliko košta kada se sloboda osvoji pa izgubi?

Dok žene širom zemlje beže i pokušavaju da se sakriju, donosimo vam priče o Avganistankama koje su pokazale koliko košta kada se sloboda osvoji pa izgubi.

U fokusu

Džoni Dep i Miloš Biković okupili srpski glumački krem na promociji zajedničkog projekta

Mladi srpski glumci prisustvovali su događaju u centru Beograda u čast animirane serije sa Depom kao jednim od glavnih likova.

U fokusu

Ne sanjamo: Džoni Dep privatnim avionom stigao u Beograd

Razlog je promocija glumčeve nove serije koju je producirala kompanija Miloša Bikovića.

U fokusu

Nova seks igračka Gvinet Paltrou već je osvojila poznate dame

Gvinet Paltrou ponovo oduševljava svojim poslovnim potezima!

U fokusu

Mesec borbe protiv raka dojke: Zbog čega je #RozeOktobar najvažnija tema svakog dana oktobra?

Rak dojke je najčešći oblik karcinoma i mesec borbe protiv ove bolesti ima za cilj podizanje svesti o učestalosti oboljenja i važnosti prevencije i pregleda, odnosno rane dijagnost...

U fokusu

Omaž slavnoj majci: Retko pojavljivanje ćerke Nikol Kidman i Toma Kruza oduševilo javnost

Retko pojavljivanje ćerke bivšeg bračnog para kojim je demonstrirala novi izgled.