U fokusu

Penthaus Viktorije i Dejvida Bekama u Majamiju

Luksuzni apartmani zauzimaju ceo sprat u novom neboderu, koji je dizajnirala Zaha Hadid.

Glamurozni, moderni, kosmički, futuristički - nema dovoljno reči da bi se opisao novi penthouse Dejvida i Viktorije Bekam u Majamiju. Smešten je u novom stambenom kompleksu One Thousand Museum, koji je poznat po prvom stambenom projektu Zaha Hadid biroa arhitekata u Sjedinjenim Državama i poslednjem dizajnu Zahe Hadid, na kojem je radila pre iznenadne smrti 2016. godine.

Toranj sa 62 sprata, tipičan za organske oblike Zahe Hadid, gradi se od 2014. godine i tek je nedavno zvanično završen. Zgrada je opremljena luksuznim fitnes centrom sa saunom i kozmetičkim salonima, bazenom i spa centrom, a panoramski prozori pružaju zadivljujući pogled na grad i okean.

Rezidencija je više poput luksuznog hotela nego stambena zgrada i, naravno, bračni par Bekam koji je dugo tražio stan u Majamiju nije mogao da odoli. Prema izvorima, posao je zaključen u ime kompanije Beckham Brand Limited u vlasništvu Dejvida Bekama.

I iako tačan iznos prodaje još nije naveden, poznato je da je početna cena penthouse-a iznosila 20 miliona dolara. Stan se nalazi na jednom od gornjih spratova, zauzima ceo sprat, ima pet spavaćih soba, 6 kupatila i ukupnu površinu od gotovo 975 kvadratnih metara. Dogovor je sklopljen pre nekoliko meseci, ali je zvanično zaključen tek početkom aprila.

Kao suvlasnik fudbalskog kluba Inter Majami, Dejvid Bekam i njegova supruga provode sve više i više vremena u ovom gradu, tako da je nabavka novih nekretnina ovde bila samo pitanje vremena. "One Thousand Museum je jedinstvena zgrada, i rado se pridružujemo njenim stanarima", komentarisao je predstavnik Bekamovih kupovinu.

Porodica Bekam živi u Londonu, ali imaju i kuće u Los Anđelesu i na imanju Kotsvolds u Engleskoj. Takođe su imali stan na Beverli Hilsu, koji su u 2018. prodali za 33 miliona dolara.

 

 

Povezane teme

U fokusu

Kako je Melanija Tramp ukrasila Belu kuću

Tradicionalno, prva dama Sjedinjenih Država nadgleda praznične pripreme i ukrase u Beloj kući uoči Božića od 1961. godine.

U fokusu

Megan Markl govorila je otvoreno o gubitku bebe

Život Megan Markl i princa Harija ne može se nazvati smirenim i stabilnim

U fokusu

Tužna princeza: 11 dokaza da Dajana nije bila srećno udata

Život poznatih ljudi je težak jer se ni dobro ni loše ne može sakriti od znatiželjnih očiju.

U fokusu

Pre i posle: poznati i plastične operacije

Da li vam se ikada desilo da listate stare slike koje poznati neretko objavljuju na društvenim mrežama i da potom budete ubeđeni da je neko od njih imao neki estetski zahvat na svo...

Intervju

Za ljubitelje skijanja - Nove staze i gondola na Kopaoniku

U toku su završni radovi na gondoli od Brzeća do Malog Karamana i intezivno se priprema zimska sezona, i sve to nakon uspešno završene letnje sezone tokom koje su oboreni rekordi p...

Intervju

Ekskluzivni intervju sa Anastasiom Everall

Anastasija Everal, jedna od glavnih junakinja u nastavku filmskog hita koji smo dugo čekali, govori za Grazia.rs

U fokusu

Amal Kluni dobija specijalnu novinarsku nagradu

Nagradu će supruzi Džordža Klunija uručiti glumica Meril Strip.

U fokusu

Intervju sa Natalie Dahn

Oduvek mi je prioritet bio da budem "kapetan sopstvenog broda", čije ostvarenje sam videla u sferi biznisa i ekonomije, čime sam počela s mnogo strasti da se bavim u Berlinu.

U fokusu

Supermodel Krisi Tajgen uradila je tetovažu u znak sećanja na dete koje je izgubila

Crtanje na telu sa najžalosnijim i najdirljivijim značenjem.