U fokusu

POTRAGA ZA NOVIM AGENTOM 007: “Svi želimo škotskog Bonda, zar ne?”

Dok se tek čeka premijera poslednjeg filma o najpoznatijem tajnom agentu na svetu, koja je zbog pandemije koronavirusa pomerena sa proleća u kasnu jesen, kladionice su već zavrtele nekoliko imena za novog Džemsa Bonda. Jedan glumac je sve ostale “kandidate” ostavio iza sebe. Mnoge obožavateljke serije “Tuđinka” drže mu palčeve da uspe. To je Sem Hjuan, poznat i kao snažan glas za odvajanje Škotske iz Velike Britanije. On je nedavno u video intervjuu progovorio o šansi da se nađe u legendarnoj ulozi britanskog špijuna. - Zapravo, išao sam već na audiciju za Džejmsa Bonda, za 21. film - rekao je Hjuan, govoreći o hitu “Kazino rojal” iz 2006. godine. Uloga je, kao što znamo, otišla Danijelu Krejgu, prvom plavokosom Bondu, a Hjuan je otkrio da se u to vreme razmatralo da se agent 007 predstavi u dve verzije. Evo i kako:

- Kada je Danijel Krejg došao u obzir, govorili su o tome da će ga “pomladiti”. Ne znam šta se dogodilo, ali sam sad ja postao favorit na kladionicama za idućeg Bonda. Što je vrlo nasumično i čudno - opisao je Sem Hjuan događaje iza kulisa snimanja filma. Krejg je, inače, od junaka “Tuđinke” stariji trinaest godina.

U intervjuu je Sem Hjuan dodao ono za šta će navijati mnoge obožavateljke ove popularne serije: - Mislim, želimo škotskog Jamesa Bonda, zar ne? - zaključio je on.

Da li želimo da ponovo gledamo hajlenderskog ratnika u akciji, makar ga obukli u moderniji kostim od onog koji je nosio kao fiktivni Džejms Frejzer? Naravno da želimo. A i vraćanje jednog škotskog glumca u serijal o Bondu bilo bi izvrsno podsećanje na njegovog zemljaka, beskrajno šarmantnog Šona Konerija koji je svojevremeno lik britanskog tajnog agenta učinio legendom u istoriji akcionog filma.

Povezane teme

U fokusu

Kako je biti roditelj prema Điđi Hadid i Zejnu Maliku

Ako su ranije Điđi Hadid i Zejn Malik imali teške trenutke u vezi, sada je sve iza njih - u svakom slučaju, prijatelji para uveravaju štampu u ovo.

U fokusu

Ko izgleda lepše na fotografiji - Margo Robi ili njeno štene?

Margo Robi nikako nije uzor Instagram korisnika.

U fokusu

Šta je Natali Portman poklonila Sofi Tarner za rođenje njene ćerke?

Glumica i zvezda serije "Igra prestola" Sofi Tarner (24) porodila se nedavno u Los Anđelesu.

U fokusu

Retke fotografije: Madona sa ćerkom Lurd

Šta je pevačica poželela svojoj ćerki?

U fokusu

Da li je vreme za liderke

Istraživanje britanskih naučnica potvrdilo je da su države koje vode žene bolje prošle u pandemiji. Zašto je to tako i jesmo li svedoci rađanja novog stila upravljanja u novim kriz...

U fokusu

Virtuelno putovanje možete rezervisati na Amazonu

Naučite kako da pravite pecivo u Montrealu, obiđete grad hramova Kyoto ili istražite Argentinu kroz degustaciju vina.

Intervju

Elisa de Panicis zvezda digitalnog izdanja Grazia magazina

Putovanje iz jedne zemlje u drugu je neverovatno iskustvo, koje bi svako trebalo barem jednom da iskusi zarad svog ličnog rasta i razvijanja.

U fokusu

Krisi Tajgen i Džon Ledžend su izgubili treće dete

Tragični događaj u porodici Krisi Tajgen i Džona Ledženda koji su odlučili da ispričaju svetu.

Intervju

Intervju sa Fan Bingbing

Ljubitelji vrhunske akcije jedva čekaju njen novi film, evropskoj publici se predstavila na Kanskom festivalu, modnim dizajnerima je obožavana muza, a u rodnoj Kini gledaoce ne bro...

U fokusu

Điđi Hadid i Zejn Malik su postali roditelji

Maneknka Điđi Hadid donela ja na svet prelepu devojčicu.

U fokusu

A šta tebe žulja?

Pandemija virusa korona promenila je naše svakodnevne živote bez izuzetka.

U fokusu

Dženifer Aniston, Lisa Kudrou i Kortni Koks na dodeli nagrada Emmy

Zvezde serije „Prijatelji“ na 72. dodeli nagrada Emmy!