U fokusu

PROPISI SU PROPISI: Megan Markl će u Americi izdržavati svog supruga?

Život za britanskog princa Harija posle preseljenja u Ameriku neće biti nimalo lak, i to ne samo zbog ekspanzije koronavirusa, nego i kada pandemija prođe. Kako je otkrio jedan od vodećih imigracionih advokata u ovoj zemlji, dok je Hariju u Kanadi, koja je zemlja Komonvelta, kao i Velika Britanija, bilo dozvoljeno da privređuje, u SAD su drugačija pravila. Da bi mogao da živi i radi u Los Anđelesu, gde se sa suprugom Megan Markl i sinčićem Arčijem nedavno preselio, princ Hari će morati najpre da dobije zelenu kartu. Tako sada ima tri životne opcije: da finansira samog sebe, da ga finansira njegova 38-godišnja supruga Amerikanka, ili neka druga osoba s američkim državljanstvom. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odnedavno i zvanično nisu više radni članovi kraljevske porodice, pa su potpuno nezavisni od britanske krune, što znači, i finansijski.

Kako je za „Page Six“ otkrio vodeći imigracioni advokat iz Njujorka,  Hari će prvo morati da dobije privremenu dozvolu, s kojom će moći slobodno da se kreće Amerikom, kao i da radi, a sve to je deo procesa dobijanja stalne dozvole. Posle tri godine života sa zelenom kartom Hari će moći da se prijavi za državljanstvo SAD, ali će tada morati da se odrekne svoje titule i pozicije šeste osobe u redu za britanski tron.

Povezane teme

U fokusu

Megan Markl govorila je otvoreno o gubitku bebe

Život Megan Markl i princa Harija ne može se nazvati smirenim i stabilnim

U fokusu

Tužna princeza: 11 dokaza da Dajana nije bila srećno udata

Život poznatih ljudi je težak jer se ni dobro ni loše ne može sakriti od znatiželjnih očiju.

U fokusu

Pre i posle: poznati i plastične operacije

Da li vam se ikada desilo da listate stare slike koje poznati neretko objavljuju na društvenim mrežama i da potom budete ubeđeni da je neko od njih imao neki estetski zahvat na svo...

Intervju

Za ljubitelje skijanja - Nove staze i gondola na Kopaoniku

U toku su završni radovi na gondoli od Brzeća do Malog Karamana i intezivno se priprema zimska sezona, i sve to nakon uspešno završene letnje sezone tokom koje su oboreni rekordi p...

Intervju

Ekskluzivni intervju sa Anastasiom Everall

Anastasija Everal, jedna od glavnih junakinja u nastavku filmskog hita koji smo dugo čekali, govori za Grazia.rs

U fokusu

Amal Kluni dobija specijalnu novinarsku nagradu

Nagradu će supruzi Džordža Klunija uručiti glumica Meril Strip.

U fokusu

Intervju sa Natalie Dahn

Oduvek mi je prioritet bio da budem "kapetan sopstvenog broda", čije ostvarenje sam videla u sferi biznisa i ekonomije, čime sam počela s mnogo strasti da se bavim u Berlinu.

U fokusu

Supermodel Krisi Tajgen uradila je tetovažu u znak sećanja na dete koje je izgubila

Crtanje na telu sa najžalosnijim i najdirljivijim značenjem.

U fokusu

Stiže „rijaliti šou“ o Dejvidu i Viktoriji Bekam

Dejvid i Viktorija Bekam potpisali su ugovor sa Netfliks-om za seriju koja će otkriti pozadinu njihovog porodičnog života.

U fokusu

Skarlet Johanson i Kolin Džost su se venčali

Par je za venčanje napravio neobičan poklon!