grazia
X

U fokusu

Raznežili smo se: Verenik Britni Spirs uputio najslađu poruku za njen 40. rođendan

Britni Spirs je 2. decembra proslavila 40. rođendan (kako vreme leti!), a osim jubileja, to je bio i dan kada je pevačica zapravo mogla da proslavi mnogo toga. Najvažnija je svakako novoosvojena sloboda, ali tu su i njena omiljena sezona praznika, kao i nedavna veridba. Najiskrenije se nadamo da za našu omiljenu tinejdž zvezdu zaista sve kreće nabolje i da je pred njom najzad lep, ispunjavajuć i radostan period. 

Sem Asgari, njen verenik, odveo ju je na tajanstveno putovanje, ali to nije jedina slatka stvar koju je priredio svojoj budućoj supruzi. Fanovi ovog para širom sveta raznežili su se zbog predivne poruke koju joj je uputio uz zajedničku fotografiju koju je objavio na svom Instagram profilu:

"Zovem te Lavica jer se divim tvojoj nemilosrdnoj snazi, inspirisan sam tvojim prelepim srcem, slavim tvoj osmeh koji osvetljava moj svet. Svaki dan ti je rođendan kraljice moja. Srećan prvi rođendan mojoj ženi."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Ovo je definitivno najslađa stvar koju smo u poslednje vreme pročitali i koja nas je navela da verujemo da je srećan kraj, kako u ljubavi, tako i u životu, zaista moguć. Doduše, možda je bolje reći - srećan život. Još uvek nije vreme za kraj.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Ivana Tomić

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Libido na akciji

Industriji seksualnog wellnessa predviđa se globalni rast, meren desetinama milijardi dolara. Vreme je da se upoznate s ovim pokretom ako već niste.

U fokusu

Najupečatljviji nastupi sa Super Bowla svih vremena

U susret muzičko-sportskom spektaklu koji nas očekuje za samo 2 nedelje, predstavljamo vam najbolje performanse muzičkih zvezda koji su ikada nastupili na pauzi tokom poluvremena

U fokusu

Kad se sretnu bivša i sadašnja žena - kako to izgleda u slučaju Orlanda Bluma

Kejti Peri i Miranda Ker prisustvovale su gala manifestaciji u Los Anđelesu.

U fokusu

Budućnost se može dizajnirati

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti

U fokusu

Diskretni šarm mangupa

Cirkusku školu je iskoristio da razvije naročiti stil glume, a drskim humorom osvaja neke od najlepših žena sveta. Ružnim ga nazivaju samo zavidljivci.

U fokusu

Nova moda bez roda

Iako smo još od osamdesetih navikli da muške rokenrol zvezde poput benda Kiss, Dejvida Bouvija, Olivera Mandića i mnogih drugih koketiraju sa odećom za žene, ovaj fenomen nas šokir...

U fokusu

Samo dva meseca nakon razvoda, oženio se Kanje Vest

Reper se sa dizajnerkom Bjankom Censori venčao na privatnoj ceremoniji.

U fokusu

Kejt Hadson se uključila u raspravu o nepo bebama

Pošto je jedan njujorški magazin 2022. proglasio godinom nepo beba, debata se zahuktava između korisnika društvenih mreža, i poznatih koji se osećaju prozvanima