grazia

U fokusu

Šarliz Teron otkriva zašto nije u vezi već pet godina

I sve žene treba da čuju njene reči!

Šarliz Teron, 45-godišnja zvezda nije u vezi dugi niz godina, o čemu je više puta govorila u raznim intervjuima. Glumica sama podiže dvoje usvojene dece i neće promeniti status.

Pre neki dan tokom direktnog prenosa sa Dru Barimur, zvezda je rekla zašto sada ne želi vezu. „Ljudi su toliko zabrinuti za moj lični život“, rekla je Šarliz. „Bila sam na nekoliko sastanaka, ali nisam se viđala ni sa kim više od pet godina.“ Glumica je dodala: „Osećam se kao da sam trenutno na mestu u svom životu gde bi partner trebalo da dođe sa nečim što je bar slično mom životu ili nečim što će ga poboljšati. Jer jednostavno neću prihvatiti manje. Volim svoj život sa svojom decom".

Zvezda je takođe izrazila misao koja bi bila korisna da je zapamte i muškarci i žene: odsustvo muškarca ne znači da ste usamljeni i nesrećni. „Da budem iskrena, ne osećam se usamljeno“, prokomentarisala je Šarliz. - Kada sam dobila decu, nisu mi zamenila nešto i nisu ništa oduzela. Ne treba imati muškarce ili decu samo u tu svrhu - da biste popunili prazninu. Imajte decu i veze kada imate nešto da im pružite. Još uvek radim punim kapacitetom. Mislim da bi prioritet uvek trebalo da bude ono što najviše volite da radite. Ne tvoj čovek. Svakog dana sam srećna kada legnem u krevet i ne bih želela da mi dan teče drugačije “.

 

 

 

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Da li zaista želimo da gledamo Keri Bredšo sa novim muškarcem?

Nedavno objavljene slike sa seta "And Just Like That" prikazuju kako Sara Džesika Parker ljubi novog lika koji je uneo najviše pometnje među fanovima, do sada...

U fokusu

Ženske priče iz Avganistana: Koliko košta kada se sloboda osvoji pa izgubi?

Dok žene širom zemlje beže i pokušavaju da se sakriju, donosimo vam priče o Avganistankama koje su pokazale koliko košta kada se sloboda osvoji pa izgubi.

U fokusu

Džoni Dep i Miloš Biković okupili srpski glumački krem na promociji zajedničkog projekta

Mladi srpski glumci prisustvovali su događaju u centru Beograda u čast animirane serije sa Depom kao jednim od glavnih likova.

U fokusu

Ne sanjamo: Džoni Dep privatnim avionom stigao u Beograd

Razlog je promocija glumčeve nove serije koju je producirala kompanija Miloša Bikovića.

U fokusu

Nova seks igračka Gvinet Paltrou već je osvojila poznate dame

Gvinet Paltrou ponovo oduševljava svojim poslovnim potezima!

U fokusu

Mesec borbe protiv raka dojke: Zbog čega je #RozeOktobar najvažnija tema svakog dana oktobra?

Rak dojke je najčešći oblik karcinoma i mesec borbe protiv ove bolesti ima za cilj podizanje svesti o učestalosti oboljenja i važnosti prevencije i pregleda, odnosno rane dijagnost...

U fokusu

Omaž slavnoj majci: Retko pojavljivanje ćerke Nikol Kidman i Toma Kruza oduševilo javnost

Retko pojavljivanje ćerke bivšeg bračnog para kojim je demonstrirala novi izgled.