grazia

U fokusu

Sve što Kejtlin Džener nikada nije rekla u novom dokumentarnom filmu na Netflixu

Od dobitnika zlatne medelje na Olimpijadi, preko zvezde rijaliti šoua pa sve do političke kandidatkinje.

Za sve one kojima se dopao dokumentarni film o Majkl Džordanu, Netflix je pripremio izneđenje - sportska dokumentarna serija o Kejtlin Džener je trenutno dostupna na ovoj striming platformi. "Untold: Caitlyn Jenner" ispričaće sve o dobitnici zlatne medalje u Olimpijskim igrama u disciplini desetoboj 1976. U to vreme, ona se smatrala najboljim sportistom svih vremena, a u svojoj domovini bila je poznata i kao "američki heroj". 

Serija koja ima 5 epizoda pokazaće nam kako Olimpijske igre za Kejtlin nisu predstavljale takmičenje u kome će braniti zastave SAD-a, već način da se skrene misli sa unutrašnjih borbi koje je godinama vodila sa sobom. Postavivši novi svetski rekord, Kejtlin je postala slika i prilika toga kako bi jedan sportista trebao da izgleda i da se ponaša - a ona je teško takvog sebe mogla da prihvati. Ipak, ona je sa godinama naučila da pravu sebe vešto sakrije iza slike sportiste koju je javnost obožavala.

Publika će po prvi put moći da vidi arhivske snimke iz zlatnih godina Kejtlin Džener, kao i da čuje šta joj je dalo hrabrost da prihvati sebe i započne proces tranzicije. Od osvajanja zlatne medalje, pa sve do njene političke karijere - Kejtlin Džener u novoj dokumentarnoj seriji otkriva sve o čemu je godinama ćutala. Ona je trenutno jedan od kandidata za guvernerku Kalifornije, a više o tome možete pročitati ovde.

Tekst: T.M.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Da li zaista želimo da gledamo Keri Bredšo sa novim muškarcem?

Nedavno objavljene slike sa seta "And Just Like That" prikazuju kako Sara Džesika Parker ljubi novog lika koji je uneo najviše pometnje među fanovima, do sada...

U fokusu

Ženske priče iz Avganistana: Koliko košta kada se sloboda osvoji pa izgubi?

Dok žene širom zemlje beže i pokušavaju da se sakriju, donosimo vam priče o Avganistankama koje su pokazale koliko košta kada se sloboda osvoji pa izgubi.

U fokusu

Džoni Dep i Miloš Biković okupili srpski glumački krem na promociji zajedničkog projekta

Mladi srpski glumci prisustvovali su događaju u centru Beograda u čast animirane serije sa Depom kao jednim od glavnih likova.

U fokusu

Ne sanjamo: Džoni Dep privatnim avionom stigao u Beograd

Razlog je promocija glumčeve nove serije koju je producirala kompanija Miloša Bikovića.

U fokusu

Nova seks igračka Gvinet Paltrou već je osvojila poznate dame

Gvinet Paltrou ponovo oduševljava svojim poslovnim potezima!

U fokusu

Mesec borbe protiv raka dojke: Zbog čega je #RozeOktobar najvažnija tema svakog dana oktobra?

Rak dojke je najčešći oblik karcinoma i mesec borbe protiv ove bolesti ima za cilj podizanje svesti o učestalosti oboljenja i važnosti prevencije i pregleda, odnosno rane dijagnost...

U fokusu

Omaž slavnoj majci: Retko pojavljivanje ćerke Nikol Kidman i Toma Kruza oduševilo javnost

Retko pojavljivanje ćerke bivšeg bračnog para kojim je demonstrirala novi izgled.