grazia

U fokusu

Zašto je Anđelina Džoli gurnula lice Selme Hajek u tortu i ostale holivudske misterije

Selma Hajek, ponosna Meksikanka, učila je Anđelinu Džoli šta je "mordida" - a snimak je ubrzo obišao svet.

Jedna od najzanimljivijih sadržaja na Instagramu definitivno plasira Selma Hajek, koja broji više od 18 miliona pratioca. Gledali smo je kako pije tekilu, peva pesmu Fridine ljubavnice Ćavele Vargas, "La Llorona", igra oko šipke posle brze hrane i još mnogo toga - a ona nas je ponovo nasmejala videom povodom svog 55. rođendana.

Na intimnu proslavu bila je pozvana i Anđelina Džoli, sa kojom se sprijateljila na setu filma "Eternals". Snimak koji je slavljenica objavila je pokazao kako Anđelina gura Selminu glavu u tortu, ali vrlo oprezno i nevoljno. Ona se u stvari, prvi put susreće sa meksičkom tradicijom koja se naziva "mordida" a podrazumeva da se slavljeniku vežu ruke iza leđa dok mu se glava gura u tortu kako bi uzeo prvi griz, a u pozadini gosti viču "Mordida!", "Mordida!", "Mordida!". Zanimljiv podvig, budući da je tradicionalna meksička rođendanska torta tri leće jako kremasta.

Anđelina Džoli je tek prošlog meseca napravila profil na Instagramu, a razlog je bio human -  želela je da vrati fokus na dešavanja u Avganistanu. Ona je objavila pismo koje je dobila od devojčice iz Avganistana u kome je napisala da se boji za svoju budućnost - i  tako oborila sve rekorde jer je za samo jedan prikupila više od 7 miliona pratioca.

Tekst: T.M.

Fotografije: Profimedia

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Da li zaista želimo da gledamo Keri Bredšo sa novim muškarcem?

Nedavno objavljene slike sa seta "And Just Like That" prikazuju kako Sara Džesika Parker ljubi novog lika koji je uneo najviše pometnje među fanovima, do sada...

U fokusu

Ženske priče iz Avganistana: Koliko košta kada se sloboda osvoji pa izgubi?

Dok žene širom zemlje beže i pokušavaju da se sakriju, donosimo vam priče o Avganistankama koje su pokazale koliko košta kada se sloboda osvoji pa izgubi.

U fokusu

Džoni Dep i Miloš Biković okupili srpski glumački krem na promociji zajedničkog projekta

Mladi srpski glumci prisustvovali su događaju u centru Beograda u čast animirane serije sa Depom kao jednim od glavnih likova.

U fokusu

Ne sanjamo: Džoni Dep privatnim avionom stigao u Beograd

Razlog je promocija glumčeve nove serije koju je producirala kompanija Miloša Bikovića.

U fokusu

Nova seks igračka Gvinet Paltrou već je osvojila poznate dame

Gvinet Paltrou ponovo oduševljava svojim poslovnim potezima!

U fokusu

Mesec borbe protiv raka dojke: Zbog čega je #RozeOktobar najvažnija tema svakog dana oktobra?

Rak dojke je najčešći oblik karcinoma i mesec borbe protiv ove bolesti ima za cilj podizanje svesti o učestalosti oboljenja i važnosti prevencije i pregleda, odnosno rane dijagnost...

U fokusu

Omaž slavnoj majci: Retko pojavljivanje ćerke Nikol Kidman i Toma Kruza oduševilo javnost

Retko pojavljivanje ćerke bivšeg bračnog para kojim je demonstrirala novi izgled.