grazia

U fokusu

„Žizel je bila nesrećna“: Tom Brejdi je govorio o krizi u porodičnom životu

Čak i u većini „sjajnih“ porodica postoje teški periodi...

Fudbalski reprezentativac Tom Brejdi u programu Howard Stern SiriusXM Radio priznao je da se pre nekoliko godina njegov brak sa Žizel Bundšen gotovo raspao. Teško je verovati, ali čak i u idealnim "instagram" porodicama postoje teška vremena.

"Izgleda da Žizel nije bila zadovoljna našim porodičnim životom", priznao je Tom. - To je bilo pre par godina. Tada sam stalno igrao fudbal, a kad se sezona završila, nastavio sam sa treninzima i bavio se drugim stvarima. Čitava kuća i svi porodični poslovi bili su na Žizel. I ona se, naravno, pitala: „Hej, planiraš li mi pomoći? Možda barem da povedeš decu u školu?". Bilo je to teško vreme."

Srećom, Tom je na vreme bio obavešten da je njegova supruga nezadovoljna. Štaviše, Žizel Bundšen ga je direktno obavestila o svojim osećajima i napisala mu pismo.

"Napisala je nešto poput: "Razumem da ti ova situacija odgovara, ali meni ne", rekao je fudbaler. Prema njegovim rečima, pismo je imalo otrežnjujući efekat, pa ga je zadržao i povremeno ponovo čitao. „Važno je zapamtiti da vaši partneri možda imaju svoje želje, snove i ciljeve“, zaključio je Tom.

Pa, ne možemo, a da se ne složimo sa ovom tvrdnjom!

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Ima li dejta bez aplikacije?

Istražujemo da li je moguće pronaći ljubav bez digitalnih posrednika i kako to učiniti

Intervju

Branko Rosić: U društvu nesvakidašnjeg junaka

Iako je završio studije mašinstva, tom profesijom se nikada nije bavio. Ljubav ga je odvela najpre u muziku i pank, potom u novinarstvo, i konačno, među književnike

U fokusu

Ko je pravi Mr Big: Ejdan, Zverka ili Stiv?

U susret drugoj sezoni “I samo tako”, zahuktala se rasprava oko toga ko je idealan muškarac u panteonu Seksa i grada.

Intervju

Ida Prester: Nasmeši se kad me vidiš

“Osnovni recept je: radi na sebi i svom okruženju, usreći koga možeš, ostavi zrno dobre energije gde god je moguće. Ono što ne možeš promeniti, samo pusti, ne fokusiraj se na to”

U fokusu

Prijanka Čopra Džonas ekskluzivno za magazin GRAZIA: "Konačno dobijam uloge koje sam oduvek želela"

Od Bolivuda do Holivuda, Prijanka Čopra Džonas osvojila je svet. A tek je počela...

U fokusu

Design by superhuman: Veštačka inteligencija preuzima vlast, od mode do filma i advertajzinga

Kada su pre četrdeset godina u akcionom klasiku Terminator mašine preuzele vlast, beše to čista utopija. Danas računari zaista dizajniraju, zaljubljuju se, čak dižu ljude iz mrtvih...

U fokusu

Femicid u Srbiji nije novost, ali jesu načini kojima se protiv njega borimo

Femicidi se često dešavaju upravo kada žena napusti nasilnika, kada on izgubi kontrolu i moć koju je imao nad njom

Intervju

U Srbiji se ženski glas ubrzano budi i naširoko čuje

Iva Parađanin, osnivačica podkasta Tampon Zona, govori o feminizmu danas, borbi za ženska i ljudska prava i njenoj perspektivi u budućnosti

U fokusu

Koje slavne ličnosti će prisustvovati Met Gali 2023?

U trenutku kada je objavljeno da će tema ovogodišnje Met Gale biti „In Honor of Karl“, najveći modni događaj godine još nestrpljivije isčekujemo.

U fokusu

Đovani Boldini: Slikar ženske duše

Izložba u Italiji, sa više od osamdeset portreta plemkinja, ističe sposobnost majstora Đovanija Boldinija ne samo da uhvati lik svojih modela, nego i da ih podvrgne psihoanalizi