Zodijak

Astrolozi kažu da je sada savršen trenutak za manifestovanje

Možete li da zamislite: nakon skoro godinu dana, od danas 3. februara, pa sve do 29. aprila 2022. godine, baš sve planete u našem solarnom sistemu kreću se direktno. Da, to znači baš to – nema retrogradnosti koja nas stalno sapliće i ometa u našim planovima!

Ovo je, zato, odličan, odličan trenutak za praktikovanje manifestacije, jer baš sve što želite u ovom periodu ćete moći mnogo lakše da ostvarite, bez neočekivanih i groznih malera. (Uzgred, delujte brzo jer nas od kraja aprila očekuje retrogradni Pluton.)

OK, kako manifestovati ono što želimo?

Najpre, hajde da razjasnimo šta je za manifestovanje važno: namera + akcija + energija = rezultat. Dakle, prvo je važno da znate šta tačno želite. Nemojte se odmah fokusirati na rezultat – fokusirajte se na akciju (ali važno je da razumete kakvu akciju) koja će vas dovesti do tog rezultata, a onda, nakon što uradite ono što je do vas, jačajte svoju energiju i usmeravajte je u verovanje da ćete ostvariti ono što želite. Kao što verovatno već i znate, manifestovanje možete praktikovati kroz vision board, zapisivanje svojih želja, kreiranje sigila ili jednostavno izgovaranje ciljeva naglas. 

8 grešaka koje treba da izbegavate ukoliko želite da vaše manifestovanje bude uspešno

Retrogradne planete i manifestovanje

Kad god je makar i jedna planeta retrogradna, odmah osećamo da nas nešto koči jer, znamo da svaka planeta utiče na određeni deo života. A, kada je više planeta retrogradno, jasno vam je da imamo i više problema da ostvarimo čak i najjednostavnije, svakodnevne planove, a kamoli nešto krupnije i značajnije. Zato sada, kada se sve planete kreću direktno, pravi je trenutak da se “bacite na posao” jer će sve biti lakše i brže. 

Šta kada se sve planete kreću direktno?

Jednostavno rečeno – put je čist! No, imajte na umu da je ovo trenutak za novi početak – ne gledajte u prošlost i ostavite iza sebe sve što do sada nije funkcionisalo. Gledajte u budućnost, napravite planove i strategiju od A do Š i samouvereno napred! 

Ljubav i manifestovanje

Da li ste spremni da se svi vaši odnosi učvrste i podignu na viši nivo? I mi smo – ali i astrološki aspekti! Bez obzira na to da li želite da ojačate postojeće veze ili kreirate nove, ne postoji aspekt koji bi vas u tome sprečio. Šta god započnete u ovom periodu ima tendenciju da traje i da bude kvalitetno. Osim toga, za sve emotivne veze važan je uticaj Venere i Marsa, a kako ove planete idu svojim direktnim putem, zaista imate podršku neba da manifestujete svoju savršenu ljubavnu priču. 

Karijera i manifestovanje

Odličan je period i za pokretanje i rešavanje važnih poslovnih pitanja – šta želite da radite, gde želite da radite, u šta ćete uložiti svoj novac i tako dalje i tako dalje. Pozitivne promene mogu da budu izvesne, a iskoristite ovaj period i za bavljenje drugim važnim životnim pitanjima kao što su, recimo, preseljenje ili ulaganje u nekretnine. Zapamtite, sada vam ništa ne stoji na putu, u astrološkom smislu, zato uzmite konce života u svoje ruke!

Foto: Pexels

Priredila: Ivana Tomić