grazia

Zodijak

Venera u Jarcu donosi ljubav kakvu ste priželjkivali

Venera je u Jarcu već nedelju dana i vrlo je verovatno da ste već počeli da osećate njen uticaj.

Dakle, od 5. novembra ove godine pa sve do 6. marta 2022. planeta ljubavi naći će se u ovom zemljanom znaku kom su smirenost i sigurnost najvažniji, kako u ljubavi, tako i u karijeri. Znamo da je Jarac ozbiljan i ambiciozan, ali ga Venera čini nežnijim i mekšim, te malo više okrenutim (romantičnim) odnosima, a ne samo karijeri. Ipak, imajte na umu da Jarac misli ozbiljno, koliko god se zaljubio, te ćete tako pod ovim uticajem govoriti o svojim osećanjima tek kada u njih budete 100% sigurni. 

Ovo nije period kada treba žuriti. Znaćete šta želite, ne brinite, sve će biti jasno, ali sačekaćete pre nego što se ambiciozno "bacite" na ostvarivanje ciljeva. Budite mudri i taktični, u korist svojih osećanja, i budite spremni da čekate jer će se čekanje isplatiti - dobićete ono što ste dugo priželjkivali!

Pročitajte još i: Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2021.

Evo kako će Venera u Jarcu uticati na vaš horoskopski znak:

OVAN

Svi odnosi sa vama dragim i važnim ljudima biće unapređeni, otvoreniji, iskreniji, lepši. Ovo će se naročito odnositi na karijeru - čeka vas ogroman uspeh - ali i na emotivni aspekt. Iskoristite ovaj dobar period najbolje što možete.

BIK

Venera je vaša planeta što znači da ćete i te kako osetiti pozitivne promene, kako na polju karijere, tako i na polju ljubavi. Očekujte odličnu komunikaciju, mnoštvo prilika, ali i dešavanja koja vam u potpunosti mogu promeniti život. Savetujemo vas da u ovom periodu što više putujete i širite svoje vidike, kako sami, tako i sa partnerom.

BLIZANCI

U ovom periodu bićete i više nego raspoloženi za ljubav i sve te lepe emocije. Prepustite im se, bez straha! Ukoliko ste u vezi, čekaju vas predivni dani ispunjeni nežnošću, a ako ste slobodni - samo ne brzajte. Pre nego što se okrenete novom odnosu kako biste zacelili stare rane, prvo postavite granice, kako sebi, tako i partneru.

RAK

Čini se da ćete vi imati možda i najviše sreće u ljubavi od svih znakova. Zauzeti Rakovi će vrlo verovatno podići svoju vezu na viši nivo, dok će slobodni pripadnici znaka pronaći osobu sa kojom će moći da ostvare kvalitetnu i dugotrajnu vezu.

LAV

Blistaćete na poslovnom planu jer ćete imati prilku da bez mnogo muke ostvarite sve svoje ciljeve. Lični odnosi takođe neće biti zapostavljeni jer će vaš šarm i vaša komunikacija biti na visokom nivou. Uspešan period je pred vama. 

DEVICA

Ne samo da je pred vama kreativan period koji će doneti mnogo uspeha na poslu, već počinje i jedno od najlepših razdoblja u vašem ljubavnom životu. Device koje su u vezi moći će da ojačaju svoj odnos i podignu ga na viši nivo, dok će slobodne Device tek uživati! Bićete opušteni, raspoloženi za upoznavanje novih ljudi, a kroz potencijalne odnose nosiće vas strast. Bravo, probudili ste se!

VAGA

Vaš fokus u ovom periodu biće na vašem domu, porodici i drugim važnim ljudima. Najlepša okupljanja dešavaće se u vašem životnom prostoru, ali nemojte misliti da će zbog toga sve biti monotono - nikad se ne zna šta jedan ovakav događaj može da unese u vaš život. 

ŠKORPIJA

Venera u Jarcu donosi otkrivanje svih tajni vašeg srca - ukoliko ste u potrazi za bilo kakvim odgovorima, bez obzira na to da li je reč o poslu, ljubavi ili samo vašem, ličnom životu, nema potrebe da sumnjate u ishod ili naredni korak. Vi već znate šta je ispravno, samo je potrebno da slušate svoju intuiciju. 

STRELAC

Vaša razigrana priroda u ovom periodu naročito dolazi do izražaja, a to će vam doneti uspeh na svim poljima. Najzadovoljniji ćete biti u pogledu finansija, a ponešeni ovakvim dobrim vestima, imaćete volje i energije da se pozabavite i drugim važnim pitanjima. Sreća vam se smeši.

JARAC

Venera je u vašem znaku, što znači da će vas sreća u ljubavi pratiti bez obzira na to da li ste sami ili u vezi. Zauzeti Jarčevi treba da provode više vremena sa svojim partnerom jer se iz toga može izroditi mnogo toga lepog, dok slobodni Jarčevi treba više da izlaze jer postoje ozbiljne šanse da pronađu pravu ljubav.

VODOLIJA

Vama će Venera u Jarcu doneti neka neočekivana osećanja i ponašanja - vrlo je verovatno da ćete se zapravo više posvetiti ljubavi prema sebi, a ne nekom drugom. Iako to ne liči na vas, više ćete uživati u samoći i vremenu koje posvećujete sebi, nego u druženju, izlascima i drugim društvenim aktivnostima. No, čak i iz ovako provedenog vremena može se desiti svašta lepo!

RIBE

Iako će ljubavna sreća pratiti sve pripadnike ovog znaka, najviše benefita osetiće slobodne Ribe - možda ćete shvatiti da među vašim poznanicima postoji osoba koja vam se dopada i koja ima potencijala da postane vaš novi partner. Pravi je trenutak da otvoreno govorite o svojim osećanjima jer ko zna - možda i ona oseća isto. Samo hrabro!

Foto: Instagram / Mississippi Wedding Photog

Priredila: Ivana Tomić

Pročitajte još

Povezane teme

Zodijak

Mesečni horoskop za DECEMBAR 2021.

Očekuje nas uzbudljiv mesec na ljubavnom i poslovnom planu!

Zodijak

Nedeljni horoskop od 29. novembra do 5. decembra

Izazovi sa kojima ste se suretali jenjavaju i ove nedelje možete konačno malo predahnuti.

Zodijak

Ljubavne astro prognoze za predstojeće praznike

Spoj Venere i Jarca u velikoj meri će uticati na svačiji ljubavni život, a o tome ćemo više u redovima koji slede.

Zodijak

Vikend horoskop od 26. do 28. novembra

Vaše raspoloženje je na nivou i spremni ste da se upustite u avanturu, ali bi bilo mudro da ne prelazite ograničenja koje ste sami sebi postavili.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 22. do 28. novembra

Ove nedelje imate podršku neba za ispoljavanje sebe i svoje suštine kroz kreativnost.

Zodijak

Večeras nas očekuje i pun Mesec i pomračenje Meseca što nam obećava nove početke

Zanimljiva dešavanja na nebu donose zanimljiva dešavanja na zemlji!

Zodijak

Vikend horoskop od 19. do 21. novembra

Odvojite vreme za prave vrednosti u svom životu.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 15. do 21. novembra

Očekuje nas turbulentna nedelja.

Zodijak

Vikend horoskop od 12. do 14. novembra

Spoj lepog i korisnog, posla i zadovoljstva je ono što možete očekivati ovog vikenda.

Zodijak

Vikend horoskop od 5. do 7. novembra

Šta vam zvezde predviđaju ovog kišnog vikenda?

Zodijak

Mladi Mesec u Škorpiji najviše će uticati na ova 4 horoskopska znaka

Mladi Mesec nam dolazi 4. novembra, a naći će se u najstrastvenijem i najmisterioznijem znaku - Škorpiji.

Zodijak

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2021.

Saznajte prvi šta vam zvezde predviđaju ovog meseca.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 1. do 8. novembra

Stiži novine na poslovnomi ljubavnom planu.