LIVING

Zavirite u luksuzan dom Džona Ledženda i Krisi Tigen

Selidba nikako nije strana superzvezdanom paru, muzičaru Džonu Ledžendu i njegovoj atraktivnijoj polovini, manekenki i TV licu, Krisi Tigen. Kad god otpočne neko novo poglavlje u njihovom životu, supružnici ga obeleže selidbom u neki novi, bolji, veći prostor.

A magičan prostor za sebe i svoje, sada već četvoro dece (ove godine se porodila i Krisi, sa trećim detetom, i surogat majka im je rodila četvrto dete), par je pronašao u velelepnom zdanju na Beverli Hilsu, za čije uređenje je angažovao jednog od najboljih arhitekata na svetu, Džejka Arnolda, koji je zajedno sa njima uredio prostor. Kreiralu su dom sa puno topline i mnogo mesta za porodična druženja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Legend (@johnlegend)

– Svaka kuća koju smo ikada imali odražava trenutak u kojem smo se nalazili u našim životima, kao poglavlja u knjizi, rekla je Krisi u intervjuu za magazin AD (Architectural Digest). “Ovo mesto nas je privuklo zbog svoje svetlosti i prozračnosti. Volimo kako je otvoreno i povezano s prirodom. Želeli smo da stvorimo nešto magično, posebno za našu decu, izjavila je ona, a vi pogledajte intervju i kuću u nastavku. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram

Video: YouTube