Nakon Ejdana i Keri “And just like that” ima nove zanimljive kadrove

Ejdan Šo, korača ulicama Njujorka, držeći za ruku Keri Bredšo. Fotografija dobro poznatog dvojca, prošle nedelje, obišla je svet i – skoro – srušila internet. Na zvaničnoj instagram stranici serije, uz objavljenu sliku napisali su “Pssst. Ne recite nikome.” ostavljajući nam na maštu razvoj ove novo-stare priče.

Da, shvatili smo, Džon Korbet vraća se u drugu sezonu “And just like that” serije, I mi ne možemo a da se ne zapitamo: šta bi to moglo da znači? Da li će se Keri vratiti romantičnom Ejdanu, da li je ovo sada njihova priča? Ili će zauvek ostati “prijatelji”?  Možda Sima zna o čemu se radi, čim je spremna da mokre kose izvuče Keri iz frizerskog salona – po kiši, kako bi povela neke prilično ozbiljne razgovore, ako je sudeći po fotografijama sa seta.

Dok prijateljice sređuju frizure i ujedno čavrljaju, ne može nam promaći još jedan zanimljiv outfit glavne junakinje. Ispod crnog ogrtača za šišanje, Keri je nosila lila bluzu i sivu trenerku, dodajući šik momenat crnim štiklama ovom ležernom outfitu. Izgled je zaokružila crnom torbom sa nitnama.

Posetite galeriju za više fotografija.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.