Kako su izgledali poznati na Alexander Wang pre-fall 2024 reviji

Alexander Wang je još jednom oduševio modni svet svojom novom pre-fall kolekcijom, prikazanom na spektakularnoj modnoj reviji koja je okupila brojne poznate ličnosti i ljubitelje mode. Njegove kreacije, prepoznatljive po urbanom stilu i smelom dizajnu, rado nose poznati poput Dua Lipe, Kim Kardašian, Hejli i Džastin Biber, Lil Nas X i Bele Hadid.

Event održan sinoć u SoHo diskriktu, u Njujorku, bio je delom revija, a delom “live action” kampanja. Tema večeri bila je savremeni gradski život, sa naglaskom na futurističke i avangardne elemente, što se ogledalo u svakom prikazanom komadu. Atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem i glamuroznim vajbom, potvrđujući Wangovu poziciju kao jednog od vodećih dizajnera.

Među prisutnim zvezdama bili su Kim Katral, Ajs Spajs, Tinaši, Metod Men, i drugi. U nastvakvu teksta pogledajte kako su se poznati pojavili na crvenom tepihu Alexander Wang pre-fall 2024.

Kim Katral

Alexander Wang
Kim Katral i Rasel Tomas

Glumica iz serije “Seks i grad”, koja ima 67 godina, i njen dečko Rasel Tomas pozirali su za fotografije kada su stigli na modnu reviju Aleksaner Wang-a, održanu u sredu uveče u glavnoj prodavnici Aleksandra Vanga u Njujorku. Ako niste znali, Kim i Rasel su se prvi put sreli 2016. godine, a glumica je ranije izjavila za People 2020. godine: “Odmah smo se dopali jedno drugom, ostali smo u kontaktu i onda je on došao u Vankuver.”

Metod Man

Alexander Wang

Tinaši

Alexander Wang

Ajs Spajs

Alexander Wang

Marta Pozan

Alexander Wang

Lidija Liao

Alexander Wang

Foto: Profimedia