Kim Kardašijan potrošila je preko 100.000 dolara kako bi joj se boja automobila uklopila uz boju fasade na kući

Dok je pokazivala fanovima svoju vilu, lociranu u losanđeleskom Hidden Hillsu, Kim Kardašijan je pred kamerama šetala u Rik Ovens metalik topu i suknji. Prvo je otkrila kako izgledaju personalizovane dečije knjige njenih mališana, a pokazala je i svoju igračku iz detinjstva – kamion, da bi potom ekipu Vogue emisije “Object of Affection” izvela ispred svog velelepnog minimalističkog zdanja i otkrila vozni park za veliku decu, sačinjen od kolekcije luksuznih automobila. “Oduvek sam fascinirana kolima”, rekla je nonšalantno pokazujući rukom svoje omiljene “mašine” – Lambordžini, Rols-Rojs i Majbah. “Volim automobile i želim da imam nešto drugačije od drugih. Zamislila sam kako bi bilo lepo da se moja kola stope sa prostorom u kojem su parkirana. Kuća je siva i htela sam da se slažu sa njom, pa sam ih ofarbala u istu nijansu – umesto mat srebrne, koju sam ranije volela”, rekla je i –  ostala živa.

Prema pisanju portala TMZ, luksuz da ofarba svoja kola u određenu nijansu sive, kakve je boje i njena fasada, zvezdu je koštalo preko 100 hiljada dolara. To je uradila u “Platinum Motosports” radnji u Los Anđelesu, a ceo proces trajao je mesec dana. Izvor kaže da je Kim sve vreme kontorilisala farbanje kola, želeći da sve bude savršeno. Najslavnija sestra klana Kardašijan u videu za Vogue objasnila je i zašto voli svako svoje vozilo.

– Moj Lambordžini Urus zbog ukrasa na prednjoj strani izgleda malo drugačije od klasičnih modela. Moj sivi Rols- Rojs sad liči na duha, a ima najslađu malu kristalnu damu na sebi, zbog čega je jedinstven. A na mojoj najomiljenijoj bebici ikad, Majbahu sedanu, dopada mi se sve, a posebno to što je i amblem ofarban u sivo. Kad bih morala da odaberen jedan, to bi bila ova bebica ovde”.

Tekst: Jelena M.

Slike: Profimedia