SINSAY JESEN 2022: Nabavite stajliš komade sa -15% popusta za celu porodicu!

Jesen je iza ćoška – vreme je da spremite garderobu za novu sezonu! Sinsay je pripremio novu kolekciju fokusiranu na udobne, slojevite odevne kombinacije za sve. Snimljena u Italiji, kampanja savršeno oslikava jedinstvenu atmosferu poslednjih dana leta.

Inspirisana ključnim trendovima velikih gradskih ulica i šetališta, ženska linija zauzima centralnu pozornicu, sa krojevima i bojama koje nagoveštavaju modernu uličnu odeću. Pored citrusnih boja, kolekcija sadrži topove sa uočljivim printovima i pantalone širokih nogavica (od 2299 RSD).

Spisak osnovnih komada za ovu jesen uključuje praktične puffer prsluke (od 999 RSD) kao i jakne opuštenog kroja (od 2299 RSD). Žene koje vole sve klasične stvari takođe će sigurno ceniti suptilne kombinacije zemljano obojene trikotaže sa svežim okretanjem ka boho stilu. Lepršave maksi haljine se mogu kombinovati sa kratkim kožnim jaknama ili kaputima od mekane jagnjeće kože, ili čak širokim rolkama, kako bi se kreirale originalne odevne kombinacije.

U kampanji se takođe nalazi dečija odeća, koja odmah zapada za oko raznovrsnom paletom boja, od prigušene zelene i tople bež i braon boje, preko pastelno roze, do sunčano žute. Kolekcija je puna tipičnih udobnih predmeta sezone: jorgan jakni i parka (od 2299 RSD) dukseva, pa čak i kombinezona, a zaokružena je širokim spektrom modnih dodataka, kao što su trake za kosu (od 449 RSD), šalovi, čizme za kišu i sportske patike.

Muško odeljenje nudi odeću koja je funkcionalna, ali i inspirisana uličnom stilom – crna i narandžasta se savršeno slažu. Pametni krojevi će vam omogućiti da kreirate slojevite odevne kombinacije po vašem izboru. Puffer prsluci (od 2499 RSD), vodootporne jakne, jakne, i karirane košulje (od 1499 RSD) samo su neki od predmeta iz kolekcije, u kojoj se nalazi i DENIM linija fokusirana na teksas komade vrhunskog kvaliteta.

Pogledajte novu SINSAY jesenju kolekciju na drugom spratu robne kuće „Beograđanka” i iskoristite priliku da nabavite najatraktivnije komade sa -15% popusta.

*Popust se odnosi na artikle sa redovnim cenama.

*Popust važi samo u lokalu Sinsay na adresi Masarikova 5, RK Beograđanka, 2. sprat

*Popust traje samo tokom promo događaja „Grazia Shopping Night“ 28.10.2022.

PROMO