Nedeljni astro od 31. oktobra do 06. novembra

OVAN

Mnogi predstavnici ovog znaka osetiće veliki preokret energije na poljima komunikacije i odnosa sa rođacima, dok će planirana putovanja verovatno biti otkazana ili značajno otežana. Loša komunikacija, ishitrenost i nerazumevanje vas mogu uvesti u probleme velikih razmera, pa je zato potrebno da više puta proverite informacije koje do vas dolaze. Želja za akcijom i ulazak u nešto „po svaku cenu“ može biti pogubni i zato ostavite dovoljno prostora da još jednom razmislite u kom pravcu želite dalje da idete.

BIK

Ove nedelje Bikovi će biti usmereni na rešavanje poljuljanih odnosa sa voljenom osobom. Burne reakcije partnera vam govore da je potrebno da drugoj strani date više prostora i vremena, dok nepromišljene akcije mogu samo da prodube jaz između vas dvoje. Ne morate u potpunosti vladati situacijom da biste se osetili stabilno i snažno. Ostavite tvrdoglavost po strani, jer vas impulsivnost nikuda neće odvesti.As

BLIZANCI

Zategnuti odnosi sa kolegama i saradnicima odraziće se ove nedelje i na vaše raspoloženje. Jedna situacija pokazaće vam koliko na njih zaista možete da računate, ali ćete ujedno shvatiti i u kojoj meri ste samostalni i da vam pomoć koju ste od drugih očekivali uopšte nije ni potrebna. Ostavite svoje mišljenje za sebe, jer vam iznošenje činjenica i upiranje prstom u druge može samo dodatno zakomplikovati život.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koje je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić. 

Foto: Pexels