Da li se sprema druga sezona serije “Normalni ljudi”?

"Normalni ljudi"

Godinu 2020. obeležile su dve stvari — globalna pandemija i najveća ljubavna priča koja je ikada krasila naše ekrane. Serija “Normalni ljudi” postala je hit preko noći i lansirala karijere Dejzi Edgar-Džons i Pola Meskala — za mnoge od nas, karantin je bio obeležen šišanjem sopstvenih šiški i žudnjom za lančićima. Iako smo možda mislili da smo ostavili srceparajući, zavisnički svet serije “Normalnih ljudi” iza sebe, četiri godine kasnije, dvoje glumaca upravo su nagovestili njen povratak. Još nije potvrđeno, ali izgleda da bi dugo očekivana druga sezona “Normalnih ljudi” mogla zaista da se desi.

"Normalni ljudi"

Glasine o drugoj sezoni počele su ranije ove nedelje kada je Edgar-Džons objavila Instagram priču sa svojim kolegom iz serije “Normalni ljudi”, Polom Meskalom. Na fotografiji, par se smeška kameri i pokazuje znak mira — ili je to možda… broj dva? “Imamo neke vesti da podelimo!!” napisala je preko fotografije, dodajući: “Pratite ovo mesto.”

Stvari su postale još sumnjivije kada je Element Pictures, produkcijska kuća iza serije, ponovo objavila fotografiju dodajući emoji sumnjičavog pogleda.

Ne znamo sigurno, ali svakako izgleda kao da bi druga sezona “Normalnih ljudi” mogla biti u pripremi — i, naravno, fanovi su u potpunom haosu.

Šta se dogodilo u prvoj sezoni serije “Normalni ljudi”?


Ako zaista dobijemo drugu sezonu “Normalnih ljudi”, hajde da se brzo podsetimo — šta se dogodilo u prvoj sezoni.

Adaptacija voljenog romana Sali Runi, miniserija prati Marianu i Konela od njihovih dana kao neočekivanih tinejdžerskih ljubavnika do njihovog vremena kao nesrećnog para u mladosti. Uprkos tome što su se konačno spojili nakon godina nesporazuma, loše komunikacije i propuštenih prilika, njihova veza nije završila dobro. U poslednjoj sceni, par odlučuje da se razdvoji — barem za sada. Konel odlazi u Njujork na master studije kreativnog pisanja, dok Mariana planira da ostane u Dablinu.

Poslednja epizoda nas je sve ostavila u suzama — ali u to vreme, postojala je prava osećaj konačnosti priče. Dakle… o čemu bi se radila druga sezona?

Šta bi se moglo desiti u drugoj sezoni?


Ne znamo ništa o potencijalnoj drugoj sezoni “Normalnih ljudi” još uvek, ali znamo da ne bi bilo izvornog materijala jer Runi nikada nije napisala nastavak romana. Međutim, bilo bi logično da serija nastavi nekoliko godina kasnije — možda bismo se ponovo sreli sa Konelom nakon što završi svoje master studije?

Samo ćemo morati da sačekamo i vidimo — bez obzira na to šta se desi, mi smo potpuno spremni za još mikro šiški i malih lančića.

Foto: Profimedia