Pogledajte prvi trejler serije “And just like that”

Kitnjasto stilizovan i uzbudljivo nadograđen novi serijal Sex and the city, zajedno sa Keri Bredšo, Mirandom Hobs i Šarlot Jork Goldenblat u njihovim pedesetim, vraća se za drugu sezonu “And just like that”, prepunu dobro poznatih cosmo koktela, podkasta i katastrofalnih sastanaka.

HBO Max objavio je prvi trejler nove sezone, a u njemu se pojavljuje Šarlotina ćerka Lili koja izjavljuje da je spremna da izgubi nevinost; „MILF lista“; ondnos Mirande i Čea koji se zagreva još više; a Keri ponovo sreće svoju staru ljubav Ejdana.

Hoće li se svi iz And Just Like That  1. sezone vratiti za 2. sezonu?

Potvrđeno je da se sve tri glavne junakinje (zajedno sa svojim porodicama) vraćaju za drugu sezonu, uključujući i sporedne likove koje smo upoznali u prvoj – Liza Tod Veksli, Sima Patel, dr Nia Volas i Če Dijaz.  13. januara, HBO je takođe potvrdio da će se Ejdan vratiti za And Just Like That 2.0.

Jedan lik koji se gotovo sigurno neće vratiti – barem fizički – je Samata Džouns. Ipak pojaviće se drugi Sem: Sem Smit, koji je 22. februara objavio fotografiju sa seta na Instagramu.

Foto: Profimedia, Instagarm, Youtube

Priredila: T.M.