6 iznenađujuće korisnih beauty lekcija kojima nas je naučila Adel

Ako za potrebe ovog teksta stavimo ogroman talenat i izvanrednu muziku koju Adel poseduje po strani, prva asocijacija na englesku pevačicu definitivno je – lepota. Pritom, ovde ne mislimo samo na prirodnu lepotu koja je neosporna, već i na sve one “začine” i sitnice kojima je ona dodatno ističe – ajlajner, konture, kosa… Na Adel je prosto sve savršeno!

Pod pretpostavkom da ste već savladali njen kultni ajlajner čije tajne smo vam otkrili ovde, danas vam otkrivamo još neke iznenađujuće korisne beauty lekcije kojima nas je Adel naučila tokom svih ovih godina koliko je na sceni.

Crveni karmin je uvek dobra ideja

Naročito u svečanim prilikama, naročito u kombinaciji sa malom crnom haljinom, ajlajnerom i XXL trepavicama – da, mislimo na dodelu Gremi nagrada 2012. godine. Tadašnji beauty look Adel definitivno je ušao u istoriju i mi ga i dan-danas rado rekreiramo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

“Cut crease” sa kontrastnom senkom dodatno ističe oči

Ajlajner je tu, kao i trepavice, ali ono što nam na ovom beauty looku najviše privlači pažnju jeste senka za oči u neutralnim tonovima koja je savršeno istakla oblik pevačicinih očiju. Zabeleženo i upamćeno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Maske za lice u maramici su sjajan način da hidrirate kožu za nekoliko minuta

Moramo da priznamo da je ovo jedna od njenih najzanimljivijih Instagram objava, ali ujedno i podsetnik da je jako važno voditi računa o nezi kože. Maske u maramici su tako najlakši način da svojoj koži pružite instant hidrataciju i sjaj, naročito pred važan događaj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Dobro ošišan bob nikada ne izlazi iz mode

Kada je Adel prošetala ovu frizuru 2016. godine – ne moramo ni da vam kažemo šta se desilo. Ovaj oblik boba postao je planetarno popularan i tražen, ali zanimljivo je da interesovanje za njim ni danas ne jenjava. Dakle, klasika je uvek u modi, a iako Adel lepo pristaje i kraća i duža kosa, ovo je definitivno hair momenat koji ćemo uvek pamtiti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Možete da istaknete i usne i oči u jednom makeup looku

Na dodeli Brit nagrada 2016. godine, Adel je iznela još jedan sjajan look, a on je uključivao i istaknute oči (na prepoznatljiv način, razume se) i istaknute usne (crvenim karinom, razume se). Ovo znači samo jedno – nema potrebe da birate između dve krajnosti jer, lepota je uvek negde između (ili u njihovom udruživanju). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Vodootporna maskara je obavezna

Pa, ako slušate njene pesme u trenutku kada baš i niste u najboljem raspoloženju… Možda čak i na poslu… Naravno da će vam trebati vodootporna maskara!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Foto: Instagram

Priredila: Ivana Tomić