Otkriveno zašto Keri Bredšo ne lakira nokte

Svaki njen autfit je pažljivo isplaniran – od toga kakvu tašnicu nosi, ko je dizajnirao ogrtač, a ko haljinu, da li su cipele dovoljno interesantne i adekvatne, kakva joj je frizura, ali kad je manikir u pitanju, Keri Bredšo o tome jednostavno ne brine. S dobrim razlogom. Zašto njena junakinja nikad ne nosi lak, ni u seriji Seks i grad, ni u nastavku I tek tako…, Sara Džesika Parker  otkrila je u intervjuu za magazin Glamour. 

– Keri je pisac i manikir u njenom slučaju bi bio uzaludan, samo bi bio prepreka na njenom putu brzog zapisivanja misli. Salon za negu i sređivanje noktiju mi se nikad nije činio kao mesto u kojem bi Keri provodila vreme, istakla je Sara.

Međutim, tu je još jedan jednostavniji, praktičniji i logičniji razlog. 

– Scene u epizodama, ali i celokupnoj seriji ne snimamo hronološkim redom i bilo bi zaista problematično kada bi Keri morala da ima različit manikir u svakoj sceni. To nimalo nije ekonomično, a može da uspori samo snimanje, istakla je glumica koju trenutno gledamo u drugoj sezoni serije I tek tako. 

Ipak, Sara je otkrila da će njena junakinja u jednoj vrlo važnoj sceni u nastavku Seksa i grada nositi lak na noktima, pa nam ne preostaje ništa drugo nego da gledamo pažljivo. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia 

Video: YouTube