“Minimalist skin” je zimski trend u šminkanju koji obožavamo!

Najbolje od svega je to što nam je za njegovo rekreiranje potreban i minimalan broj proizvoda!

Revije koje smo u prethodnom periodu pomno pratili, prikazale su nam brojne makeup trendove od kojih su se mnogi ‘provlačili’ kroz različite sezone upravo zbog svoje univerzalnosti, primenljivosti i onog nečeg vanvremenskog. Prirodan, minimalistički ten jedan je od njih.

Sa jedne strane, ovakav makeup look sam po sebi je osvežavajuć (nasuprot onim ‘teškim’ koji uključuju dosta proizvoda, koraka, konturisanja i senčenja) i definitivno nešto što od sada želimo češće da viđamo. Sa druge strane, ovaj makeup look je i vrlo lako nadogradiv, što znači da ćete po potrebi, uz samo malo drugih proizvoda, moći da ga transformišete u večernji, malo upadljiviji i odvažniji.

Poenta “minimalist skin” trenda jeste da vaša koža izgleda kao da na njoj nemate ništa, odnosno, da izgleda sveže, blistavo i ujednačeno, kao da je nega sve što činite za nju. I da, adekvatna nega jeste prvi korak, ali s obzirom na to da znamo sa kojim se sve izazovima koža suočava, naročito tokom zime, sasvim nam je jasno da će nam biti potrebno nešto više. Ali, u tom slučaju, odabir pudera mora da bude i više nego promišljen!

minimalist skin lovren

Lovren puderi koje možete pronaći u BENU apotekama i na benu.rs, online shopu, opravdali su sva naša očekivanja i pokazali se kao odlični za rekreiranje ovog trenda u šminkanju. Reč je o kremastom puderu sa hijaluronskom kiselinom koja daje koži sjaj i osećaj mekoće, a kao takav, odličan je za postizanje prirodnog izgleda. Dostupan u četiri nijanse (svetao, bež, srednji i taman), Lovren je onaj puder koji će sasvim sigurno zauzeti počasno mesto u vašem neseseru ove zime.

Iako na različitim kanalima možete pronaći različite tehnike za nanošenje pudera, mi najprirodniji efekat postižemo ravnomernim nanošenjem male količine pudera prstima, a potom ga blendamo makeup sunđerom. Po potrebi možete dodati i malo korektora i seting pudera, ali nemojte preterivati sa količinom kako biste zadržali svežinu i prirodnost tena.

Na kraju, začešljate obrve gelom, nanesite malo hajlajtera na jagodice i kapke, malo balzama ili sjaja na usne i vaš makeup look je spreman!

PROMO