Chanel hidratantna krema – Camellia Repair Mask


Životi žena su vrlo intezivni. Sastanci, večere, sport, putovanja, posao… Da bi izdržale ovaj ubrzani svakodnevni tempo života, žene moraju da se odmore redovno i pruže koži svu hidrataciju i pažnju koju zaslužuje. Hidratantna i umirujuća, nova HYDRA BEAUTY Camellia Repair maska će vam svaki dan učiniti udobnijim.

Ugodan wellness trenutak da osvežite kožu i osećate se lepo. Ujutro da se probudite, nakon vežbanja da biste je smirili, pre važnog sastanka ili uveče pre odlaska u krevet.

Hidratacija je ključ za blistavu kožu. Svakog dana vaš epiderm treba da bude hidriran kako bi koža održala svoj bujni i blistav izgled. Ipak, svakodnevni život i mnoge aktivnosti mogu oslabiti ravnotežu kože. Nakon intenzivne vežbe, dugačak let ili noćne zabave, koža postaje dehidrirana. Da bi se vratio prirodni sjaj, epiderm zahteva dozu hidratantnih i hranljivih sastojaka. Obogaćen hidratantnim i hranjivim aktivnim sastojcima iz Camellia japonica i antioksidativni ekstrakt plavog đumbira, HYDRA BEAUTY Camellia Repair Maska unosi u površinu kože esencijalne lipide. Kremasta tekstura ove maske postaje jedno s kožom da bi je ispunila vlagom i hranljivim materijama.  

Tokom 25 godina, CHANEL Research je slušao žene i crpeo inspiraciju od njih svakodnevno. Studije koje sprovodi su dozvolile da shvate njihova očekivanja, predvide i udovolje njihovim željama. Kojim tačno? Njihov prioritet je da imaju hidriranu, negovanu i blistavu kožu.

Tako je 1992. godine kompanija CHANEL Research počela da razvija svoju stručnost u hidrataciji. Sa kompletnim pristupom biološkom istraživanju zasnovanom na njegovom komplementarnom u oblasti stručnosti, Chanel je sproveo opsežne studije o ženama sa suvom i dehidriranom kožom širom sveta. Direktno napadnut od strane spoljnih agresora u svakodnevnom životu (UV zrake, zagađenje, stresa, klimatskih varijacija itd.), stratum corneum igra odlučujuću ulogu u održavanju idealnog nivoa hidratacije kože.

Nakon proučavanja mehanizama odgovornih za hidrataciju kože i barijeru CHANEL Research identifikovali su različite osnovne biološke ciljeve uključene u pravilne funkcije kože. Kompanija CHANEL Research stvorila je paletu proizvoda za ultrahidrataciju sa aktivnim sastojcima kamelije, omiljenog cveta Gabrijele Šanel. Svi aktivni sastojci mogu se naći u srcu HYDRA BEAUTY nege kože, koja štiti i hidrira kožu iz dana u dan. Uz ovu kombinaciju hidratantnih i zaštitnih aktivnih sastojaka, koji pruža delovanje od 360 ° na hidrataciji i kožnoj barijeri, HYDRA BEAUTY Camellia Repair maska otkriva sve moći. Hidratantni aktivni sastojci ekstrahirani su iz bele kamelije. Svojim sastavom pomaže da se ojača integritet barijere kože za trenutni učinak nanošenja i zaglađivanja. Dva nova zaštitna sastojka takođe povećavaju ove prednosti.


• Vosak kamelije. Sastoji se od 92% stearinske kiseline, prirodno prisutne u koži hidrolipidni film, kamelija vosak je novi hranjivi aktivni sastojak iz semenki kamelije. U kombinaciji sa derivatom hijaluronske kiseline odlazi zaštitni film na licu koji sprečava isparavanje vode i promoviše efekt skupljanja. Paralelno sa tim, poboljšava i hidratantno delovanje aktivnih sastojaka Camellia Alba PFA i Camellia Alba OFA.

• Pantenol (ili provitamin B5). Pretvoren u pantotensku kiselinu u koži, poznat je po svojoj sposobnosti da obnavlja i štiti barijeru kože. Štaviše, kao i kod svih proizvoda za negu kože HYDRA BEAUTY, balzam maska je obogaćena snažnim antioksidansom širokog spektra delovanja. Ekstrakt plavog đumbira sa Madagaskara reguliše prirodni sistem samoodbrane kože.

Camellia Repair Maska je pozivnica da se opustite. Velikodušna i kremasta, pruža vam trenutak udobnost. Nakon krugova u bazenu ili neke važne prezentacije prijatna tekstura umiruje kožu koja pati od dehidracije. Nakon nanaošenja koža je nahranjena, više nije zategnuta, vraća joj se gipkost i optimalni nivoi hidratacije. Smanjuju se nelagodnosti izazvane dehidracijom. Koža izgleda ujednačeno i vraća joj se sjaj.

Sve snage bele kamelije su sjedinjene u ovoj maski. Neosetljivi gubitak vode značajno je smanjen (-28%), zajedno sa vidljivošću ljuštenja kože. Nakon nanošenja, koža je savršeno hidrirana (+49%) i negovana (+54%) revitalizovana (+21%), deluje mekše (+44%), glađa (+48%) i sjajnija (+38%).

foto:Chanel

Pročitajte sve o novoj Sublimage – luksuznoj liniji za negu kože Chanel!