Farel Vilijams lansira liniju kozmetike

Farel Vilijams lansira liniju proizvoda za negu kože za sve polove.

Kolekcija kozmetike „Humanrace“ oličava sveukupnu misiju njegovog brenda: „Humanrace nega kože ne pravi razliku po rasi ili polu. Mi stvaramo za ljude; svi smo rođeni sa istom kožom, a Humanrace to omogućava“, napisao je Vilijams u saopštenju za štampu.

Vilijams je sarađivao sa svojom dermatologom, doktorom medicine Elenom Džons, sa kojom sarađuje 20 godina. Linija Humanrace uključuje tri glavna proizvoda: sredstvo za čišćenje u obliku praha Rice Powder Cleanser, piling Lotus Enzyme sa visokim procentom glikolne kiseline i hidratantnu kremu Humidifying Cream sa ekstraktom gljiva čija svojstva nisu inferiorna u odnosu na hijaluronsku kiselinu. Svi proizvodi su razvijeni u saradnji sa dermatologom.

Svaki proizvod je veganski, organski, bez zabranjenih sastojaka i dizajniran za piling i hidrataciju kože. Kao deo svog obećanja da će Humanrace učiniti dostupnim svima, Vilijams je izabrao ambalažu za osobe sa oštećenim vidom i Brajevom azbukom. Pakovanja proizvoda su napravljena od 50% reciklirane plastike.

„Vaše lice je rezultat duha koji stoji iza njega“, kaže Vilijams. “Važno je da se brinete o svojoj koži, a takođe i odvojite vreme za sebe svaki dan.”

Proizvodi će biti dostupni ekskluzivno na humanrace.com od 25. novembra.