Džesika Alba otkrila njen kućni trik: Kako da vam lice izgleda 10 godina mlađe?

Holivudska glumica i mogul kompanije Honest za sebe kaže da je prilično zauzeta osoba. Pored toga što je mama, preplavljuju je poslovne obaveze u firmi, a tu su i filmska ostvarenja kojima se posvećuje, a to je, kako navodi, jako umara. Koga ne bi?

No, kako onda uspeva da održi tako blistav ten, savršeno hidriran, kada putuje po čitavom svetu, jureći na sve strane? 38-godišnja zvezda podelila je neke svoje tips&tricks u klipu gde je pokazala kako se šminka u prirodnom make up stilu.

“Volim da započnem sa dobrom hidrantnom kremom”, ističe glumica na početku videa. “Moj trik se sastoji u tome, što ovu kremu mešam sa sjajnim prajmerom.” Zatim navodi, kako pre nego što koža u potpunosti upije ove sastojke, ona ih umasira masažerom za lice.

“Osećam kao da mi je na ovaj način upravo skinuto 10 godina života”, govori dok masira lice aparatićem, te nastavlja: “Praktično sam u svojim 20-im sada.”

Zatim nastavlja sa puderom, demonstrirajući kako se nanosi od sredine obraza ka vratu. “Mislim da je najbolji način za makeup stil prirodnog izgleda da koristite tonove i boje koje se popudaraju sa tonom vaše kože.”

U nastavku pogledajte video za čitav postupak nanošenja make up-a koji praktično smanjuje godine u čini vašu kožu blistavom.

Priredila: T. Mišović

Foto: Profimedia

Video: Youtube