LE BAIN DE CHANCE: šta ako kupanje postane vaš novi srećni ritual?

CHANEL predstavlja tri nova proizvoda iz linije CHANCE za negu tela koji podstiču sreću.

CHANCE EAU TENDRE – šumeće tablete za kupanje

Ubacite jednu šumeću tabletu u toplu kupku i pustite da se rastvori da bi ispustila svoje cvetno-voćne note CHANCE EAU TENDRE. Odmah će obaviti vašu kožu opojnim mirisom, a vazduh u vašem kupatilu ispuniti laganim, nežnim mirisom.

CHANCE, CHANCE EAU FRAÎCHE i CHANCE EAU TENDRE – proizvodi za čisto i mirisno telo

Body cleanser sredstvo za čišćenje tela proizvodi finu, laganu penu koja nežno čisti kožu i parfemiše je odabranim mirisom: cvetne note CHANCE, blistave i cvetne note CHANCE EAU FRAICHE ili cvetno-voćne note CHANCE EAU FRAÎCHE. Nanesite malu količinu gela na vlažnu kožu i napravite izdašnu, prozračnu penu, a zatim isperite.

CHANCE, CHANCE EAU FRAÎCHE i CHANCE EAU TENDRE – Hidratantni losion za telo

Dostupno u CHANCE, CHANCE EAU FRAÎCHE ili CHANCE EAU TENDRE, hidratantna krema za telo može se kombinovati sa koordinirajućom toaletnom vodom kako biste pojačajte mirisni trag, a istovremeno održali kožu hidriranom. Kada kružnim pokretima umasirate u kožu, svilenkasta tekstura, obogaćena aktivnim sastojcima od ruže i jasmina, ostavlja kožu mekom sa blagim sjajem satena.

CHANCE sredstva za čišćenje tela i hidratantne kreme za telo sada su dostupni u prozirnim bočicama koja sadrže poklopac «Twist and Slide» ekskluzivni CHANEL mehanizam koji isporučuje savršenu količinu proizvoda sa samo jednim zaokretom.

Kada završite ritual kupanja, iskažite sreću svojim omiljenim CHANCE mirisom.