Onda, kako treba da stilizujemo obrve u 2022?

Trendovi 90-ih i 2000-ih se s vremena na vreme vraćaju da nas podsete šta smo to nekada voleli – ili pak prezirali – ali i da nam pomognu da izlečimo svoje “beauty traume” prilagođavajući se onome što je trenutno standard lepote. 

Vest da se omražene tanke obrve vraćaju na scenu mnoge je uplašila – većina nas se seća neuspeha sa pincetom koje ne želi da ponovi nikad više, te nam je laknulo kada smo shvatili da od toga izgleda ipak nema ništa. Zaista, podignimo ruku svi mi koji smo jedva vratili svoj prirodni oblik i gustinu obrva! 

Transplantacija obrva je novi beauty trend, a mi vam otkrivamo sve što treba da znate o ovom tretmanu

Uglavnom, u 2022. stvari stoje ovako – kao što već sezonama unazad težimo prirodnom i negovanom izgledu i želimo da naša šminka ne izgleda prenapadno, na stilizovanje obrva možemo da primenimo isto pravilo. Bez obzira na to da li su vaše obrve prirodno deblje ili tanje, gušće ili ređe, tamne ili svetle dlake – prigrlite ih bez ustručavanja!

S obzirom na to da su obrve izuzetno važne za naš celokupan izgled i da se oko njih napravila prava drama, postoji mnogo proizvoda za stilizovanje, ali i negovanje obrva, te je sada pravi trenutak da ih isprobate. Mnogo je ulja i gelova koji će podstaći rast obrva, a kada postignete željeni rezultat (koji će se svakako kretati u granicama onoga što je vama prirodno svojstveno) uz pomoć šminke ih možete diskretno naglasiti i doterati. 

Kako da našminkate obrve, a da izgledaju prirodno

Kada je reč o stilizovanju, i dalje ćemo voleti obrve neobavezno začešljane nagore, koje pružaju našem licu svež i mladolik izgled. Dakle, ne odustajemo od sapuna ili gelova za obrve, te slobodno ostavite ove stavke na svojoj listi za kupovinu. 

Foto: Unsplash, Instagram

Priredila: Ivana Tomić