Dizajn oživljava ledene predele: Da li biste poželeli fotelju u obliku polarnog medveda?

Savremeni dizajn ne poznaje granice, a njihovi stvaraoci ne prestaju da nas iznenađuju. Ne samo lepotom predmeta koje osmišljavaju, već i njihovom praktičnom stranom, trudeći se da isprate duh vremena kojem je namenjen. Tako je brend Design Toscana nedavno predstavio stolicu u obliku polarnog medveda i odveo nas u čarobni svet zimske idile i doživljaja koji je oslikavaju. 

Impresivna životinja arktičkih predela, kao stolica (ili klupa), pleni svojom grandioznom pojavom. Napravljena od lomljenog kamena koji je spojen smolom i ojačan fiberglasom, sa realističnim belim finišem, privlači pažnju. Ručno oslikani polarni medved, autentičan je dizajnerski komad koji će biti fokalna tačka bez obzira u kojoj prostoriji da se nalazi. 

Ukoliko obožavate zimu i posedujete prostor dostojan polarnog medveda, ovu skulputuru-stolicu možete da kupiti na sajtu Design Toscana po ceni od 2.150 dolara. Polar Bear je idealan dekorativni i praktični umetnički komad za sve one koji žele da njihov restoran, hotel, salon ili dom budu jedinstveni i prepoznatljivi.

Foto: Pexels, designtoscano.com