Novi brend Kerzner Internationl-a: Siro predstavlja revolucionarni pristup ugostiteljstvu

Kerzner International Holdings Limited („Kerzner“), vlasnik kultnih Atlantis Resort & Residences i ultraluksuznih One&Only rizorta širom sveta, nastavlja sa inovacijama uvođenjem novog ugostiteljskog iskustva pod imenom SIRO. Baziran na fitnesu i wellness-u, SIRO će biti sveobuhvatna lifestyle destinacija, stapajući granice između ugostiteljstva, fitnesa i wellness-a kroz novu perspektivu i energična iskustva. Ovaj hotel će kreirati globalnu zajednicu istomišljenika koji prate stil života visokih performansi, zaljubljenih u dostizanje svog punog potencijala.

„Oduvek smo bili inicijatori revolucionarnih ideja u ugostiteljstvu. Izgradili smo destinacije kroz karakter naših brendova, razmišljajući o željama i potrebama naših gostiju“, prokomentarisao je Philippe Zuber (Filip Zuber), izvršni direktor kompanije Kerzner International. „Radujemo se što ćemo uvođenjem brenda SIRO nastaviti da poboljšavamo živote ljudi. Razumevši da je holističko zdravlje danas važnije nego ikad, primarni fokus SIRO-a će biti vrhunski fitnes i wellness u službi modernog i uravnoteženog načina života, a sve obogaćeno našom prepoznatljivom uslugom, u transformišućem, prijatnom i urbanom okruženju. Kao inovatori, uvek nastojimo da unapredimo iskustvo gostiju i predvidimo želje i potrebe gostiju. Zato smatramo da je sada idealno vreme da svetu predstavimo koncept brenda SIRO, dok nastavljamo strateški rast kompanije. Radujemo se što će SIRO postati deo ključnih gradova širom sveta.”

SIRO (izgovaranje: Sajro) je koncipiran na postulatima snage, inkluzije, refleksije i originalnosti:

  • Snaga pruža izdržljivost i predanost tome da postanemo najbolja verzija sebe.
  • Inkluzija slavi razlike među ljudima i njihovima strastima.
  • Refleksija neguje sklad, balans i blagostanje.
  • Originalnost preispituje konvencionalno i unapređuje iskustva.

Pored impozantnog zdanja, SIRO će probuditi težnju ka uspostavljanju optimalnog zdravlja i podstaći rast kondicije, te uživanja u fitnesu i wellness-u, kako za pojedince tako i za grupe. Podržavajući personalni program svakog gosta, SIRO pojačava posvećenost potrebnu za postizanje ličnih ciljeva, dok istovremeno poziva pojedince da se dublje povežu kroz zajednička interesovanja, ciljeve i način života. Ovaj koncept će ponuditi uzbudljive načine za uživanje i aktivni odmor kroz različite aktivnosti koje odražavaju svaku destinaciju, kao što su biciklizam, jedrenje, planinarenje, boks, penjanje, surfovanje, skijanje i slično. SIRO će biti digitalno integrisan, menjajući doživljaj ugostiteljstva kako bi se osiguralo besprekorno iskustvo gosta. Pored toga, SIRO će ponuditi online časove, radionice i događaje za razmenu znanja kako bi se SIRO zajednica dalje povezivala.

Na stecištu fitnesa, blagostanja i wellness-a, SIRO će ponuditi uravnotežena iskustva za goste koji žele da postanu najbolja verzija sebe. Tim posvećenih pojedinaca, uključujući trenere, nutricioniste, tehničare i ostale stručnjake iz svojih oblasti, stvoriće privlačno, podsticajno okruženje za izvrsnost. Vrhunski fitnes klub biće srce svakog SIRO hotela, nudeći prostranu teretanu, prostor za jogu i meditaciju, bazen i korišćenje lokalnih sportskih terena. Široki spektar dinamičnih programa, razvijenih od strane vodećih stručnjaka i profesionalnih sportista, biće dostupan u najsavremenijem fitnes studiju. Da bi pomogao rehabilitaciju, SIRO će takođe ponuditi laboratoriju za oporavak uz selekciju zdravstvenih usluga, kao što su specijalizovane terapije, masaže, časovi meditacije i sportska rehabilitacija.

Zdravlje i ishrana takođe će biti u srži SIRO-a, a kulinarski tim će raditi sa lokalnim proizvođačima kako bi pružio najbolju sezonsku i organsku hranu. Pored toga, stručnjaci će pružati savete o ishrani i seminare koji će upotpuniti životni stil gostiju. Jedinstveni bar za goste i zajednicu biće jezgro hotela koje zadaje njegov dnevni ritam.

SIRO će pružiti promišljeno okruženje za lokalno stanovništvo i za goste, postajući značajan deo lokalne zajednice. Javni prostori biće dostupni i pružaće priliku za proslavu dnevnih uspeha. Dobijajući obrise kroz vid, dodir i zvuk, iskustvo za sva čula će se fokusirati na istraživanje i igru u kojoj će gosti želeti da se zadrže, brišući granice između virtualnog i realnog. Suprotno tome, sobe za goste će predstavljati mirno utočište i mesto za relaksaciju, savršeno za spavanje i „punjenje baterija“. Pored toga, parni tuševi u gostinskim sobama pomoći će u podmlađivanju i ultimativnoj relaksaciji. Koristeći pametnu tehnologiju i održive materijale, SIRO nudi privatno utočište za odmor i oporavak, u kojem blagostanje prevazilazi samo fizičko i mentalno.

SIRO će takođe oformiti tim ključnih sportista iz celog svijeta, nazvan SIRO TIM, koji će imati savetodavnu ulogu u razvoju elemenata fitnesa i wellness-a u srcu sveobuhvatnog SIRO lifestyle iskustva. Prvi ambasador ovog tima je zlatni olimpijski plivač iz Velike Britanije, Adam Peaty (Adam Piti) –olimpijski, svetski i evropski prvak i favorit za ponovno osvajanje olimpijskog zlata ove godine u Tokiju.

„Partnerstvo sa Adamom je naše prvo SIRO partnerstvo“, rekao je Philippe Zuber, izvršni direktor Kerzner International. „Fokus našeg novog SIRO iskustva je na fitnesu i wellness-u koji podržavaju način života savremenog čoveka, uz našu poznatu uslugu u stimulativnom okruženju. Kao deo SIRO TIMA, Adam će doneti svoje vrhunsko iskustvo, stručni uvid i razumevanje svih aspekata aktivnog života, holističkog zdravlja i blagostanja. On personifikuje sve što želimo da postignemo pomoću SIRO-a – život u svom punom potencijalu. Veoma smo uzbuđeni što je Adam prvi ambasador našeg SIRO putovanja.“

 „Kada sam saznao za ambicije brenda SIRO bio sam fasciniran, jer smatram da je taj koncept novo, uzbudljivo iskustvo koje je nedostajalo svetu. Za mene je privilegija da igram ulogu u razvoju ovakvih, novih hotelskih destinacija. Kao profesionalni sportista koji teži savršenstvu u svemu što radi, znam koliko su važni detalji u okruženju poput ovog. Od tišine spavaćih soba, preko najboljih nutritivnih saveta, do najsavremenijih prostora za fitnes i laboratorije za oporavak, SIRO istinski prednjači u iskustvima koja će pružati gostima”, izjavio je Peaty.

Prvi SIRO hotel biće otvoren u Porto Montenegru, 2023. godine, pod nazivom SIRO Boka Place. SIRO Boka Place će gostima ponuditi brojne zahtevne rute za jedrenje, kao i niz biciklističkih staza različitih dužina i nadmorskih visina, za sve nivoe kondicije.

SIRO će u budućnosti biti sastavni deo ključnih gradova širom sveta.

PROMO