U zagrljaju s Dženifer, al’ ne Lopez

Nekoliko dana nakon što je uslikan u Hemtonsima – u vožnji bicikla sa suprugom Dženifer Lopez, Ben Aflek stigao je u Firencu, kako bi proveo deo odmora sa decom – ćerkama Vajolet i Serafinom i sinom Samjuelom, kao i bivšom suprugom Dženifer Garner, a odmah po sletanju, uslikan je kako razmenjuje nežnosti sa njima. 

Kada je došao, Ben je prvo izgrlio decu, a onda je poseban trenutak imao i sa bišom suprugom – srdačan zagrljaj pokazao je da su njih dvoje nakon razvoda, koji se osdigrao 2015, ostali u više nego dobrim odnosima. 

Dok Ben provodi vreme u Firenci, njegova sadašnja supruga, pevačica i glumica Dženifer Lopez, uređivaće njihov zajednički dom na Beverli Hilsu, a šta je sa dečkom Dženifer Garner, preduzetnikom Džonom Milerom, nije poznato, s obzirom na to da nije viđen na porodičnom letovanju u Firenci. 

Sem deset godina braka i troje dece, Bena i Garnerovu će zauvek posvezivati i to što je upravo ona odigrala ključnu ulogu u njegovoj borbi protiv bolesti zavisnostim, od alkohola i kockanja, u čemu mu je pomagala nakon što su se razveli.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia