Otvoren ekskluzivni Miele Experience Centar u Novom Sadu

Isprobajte i uverite se u kvalitet Miele uređaja u novootvorenom Experience Centru

Koliko puta ste kupili proizvode za kućno domaćinstvo koji nisu ispunili vaša iščekivanja? Neretka situacija je i da se uređaji pokvare odmah po isteku garancije. Ostavljajući vam pregršt problema, planiranja i nezavršenih kućnih poslova. Na našu veliku radost postoje brendovi na tržištu koji garantuju postojanost i efikasnost. Upravo jedan od tih brendova je nemačka kompanija, Miele. Pored zagarantovanog kvaliteta i istrajnosti, Miele poseduje jedinstven koncept Experience Centara,  koji pruža mogućnost testiranja proizvoda na licu mesta.

Želeći da približi svoje vrhunske proizvode novosadskoj zajednici, Miele je otvorio je novi Experience Centar u Novom Sadu. Smešten na adresi Žarka Zrenjanina broj 14, ovaj centar je kreiran kako bi oživeo Miele proizvode na jedinstven način. U isto vreme pružajući ineraktivnu priliku da ih isprobate, kao i da se upoznate sa najnovijim tehnologijama.

Zahvaljujući pažljivo osmišljenom prostoru, dizajnerskim inovacijama i širokom spektru dostupnih uređaja, Miele Experience Centar vam pruža priliku da se na pravi način upoznate sa proizvodima poznatog brenda. Posetom Experience Centru možete testirati brojne kuhinjske aparate, mašine za veš i sudove, aparate za kafu, i uređaje za održavanje podova.  Na realnim primerima možete se uveriti u tradiciju i kvalitet, koji kompanija garantuje već više od jednog veka. Ključna karakteristika svih Miele uređaja je njihova izdržljivost. Testirani su da traju do 20 godina, što najbolje demonstrira njihovu posvećenost vrhunskom kvalitetu.

Miele saloni namenjeni su svim ljubiteljima kulinarstva, dizajna i inovacija, kao mesto gde se spajaju estetika i funkcionalnost. Pružaju inspiraciju i praktičnost onima koji cene lepotu i kvalitet, a bez obzira da li ste strastveni kulinarski entuzijasta ili jednostavno volite da uživate u kvalitetnim uređajima, Experience Centar donose iskustvo koje će vas zaintrigirati elegancijom i funkcionalnošću.

Kao brend koji se ističe po kvalitetu i sigurnosti, Miele je uvođenjem ovog jedinstvenog koncepta prodaje i pružanjem nezaboravnog korisničkog iskustva kupcima u Novom Sadu još jednom potvrdio svoju premium poziciju na našem tržištu. Pored novootvorenog Experience Centra u Novom Sadu, Miele ima još tri Experience Centra u Beogradu. Na ovaj način kupcima pružaju vrhunsko iskustvo i najbolju podršku u odabiru proizvoda koji odgovaraju njihovim potrebama i stilu života.

Foto: Promo