Iskoristite 10 – 50% popusta na izabrane artikle Modne kuće Luna

Jesenja kolekcija Modne kuće Luna namenjena je urbanoj poslovnoj ženi, koja je hrabra da zakorači u nove izazove i spremna da se bori za ostvarenje svojh snova. Luna je novu kolekciju oplemenila novim komadima, kako klasičnim, tako i ležernim, kako elegantnim, tako i urbanim, vodeći računa da ostane verna svom stilu, a ipak se na svoj način prilagodi promenama i trendovima. 

Već tri decenije Modna kuća Luna brine da prva pomisao svake uspešne, poslovne žene na kvalitetnu i udobnu garderobu bude pomisao na Lunu. Svojim damama želi da ponudi modele koji prate duh i ritam savremene žene, njen senzibilitet i njene potrebe. Stil za koji se od početka odlučila, i koji neguje i danas, kombinacija je neprolazne elegancije, sofisticiranih modela, kvalitetnih materijala i vrhunske obrade. Celokupan asortiman možete pogledati ovde.

Pogledajte deo ponude iz nove kolekcije na slajderu i svratite do Luna prodavnica u Knez Mihailovoj 29 i na Trgu Nikole Pašića 1. Tokom tradicionalne jesenje manifestacije GRAZIA Shopping Night očekujte 10 – 50% popusta na izabrane artikle. Ukoliko niste u mogućnosti da posetite LUNA radnje na navedenim adresama, za čitaoce Grazia magazina važi ponuda i na web shop-u na fashion-luna.com.

PROMO