IVKO Woman priredio je sjajne popuste na Grazia Shopping Night-u!

Kada nastupe hladniji dani, retko šta može tako da ugreje i podigne raspoloženje kao nežni dodir najfinije vune, a zna se sa koje adrese dolazi najbolje od najboljeg kada je u pitanju njegovo veličanstvo – pletivo. Samo u okviru predstojećeg Grazia Shopping night-a, 28. oktobra, nova IVKO Woman AW22/23 kolekcija biće na popustu od 10 odsto.

Prefinjeni komadi sa originalnim motivima, izrađeni od najboljih prirodnih materijala savremenim tehnikama pletenja i uz poštovanje principa održive mode, odlikuju i novu kolekciju za jesen/zimu 2022/23. Uvek inspirisan kulturom, umetnošću i predelima širom sveta, dizajnerski tim se u ovoj kolekciji kroz 3 kapsule: Cveće, Koreni i Fazan, uz moderni zaokret vratio balkanskim korenima i prirodi kao nepresušnom izvoru ideja. Ovi dezeni preneti su na haljine i kardigane od najfinije merino vune, upečatljive žakard kapute sa zanosnim brokat dezenom, živopisne kotigane koji su idealni za sve hladnije dane koji predstoje, kao pulovere, košujle, suknje i već najupečatljiviji komad kolekcije – pončo.

IVKO Woman kao srpski brend rastućeg uticaja na svetskoj modnoj sceni jedan je od retkih naših brendova čije su celokupne kolekcije u potpunosti proizvedene u Srbiji poštujući načela održivosti. Otvarajući vrata svetskih metropola iz kolekcije u kolekciju, danas IVKO Woman izvozi u 27 zemalja širom sveta uključujući zemlje EU, SAD, Australiju, Japan, Tajvan i Hong Kong.

Popusti će istog dana biti dostupni u IVKO Woman prodajnim objektima na sledećim gradskim lokacijama: Kralja Milana 7, Zmaj Jovinoj 14, tržnom centru Galerija Belgrade, kao i u Zmaj Jovinoj 20, u Novom Sadu, a za one koji nisu u prilici da ih posete, kupovinu mogu obaviti i putem online shop-a ivko.com.

Akcija se ne odnosi na artikle iz NOS (Never out of stock) kolekcije.

PROMO