Modna kuća LUNA pripremila je od 10% do 40% popusta

Svojim bogatim kolekcijama modna kuća LUNA nastoji da zadovolji ukus i potrebe svake dame. Bez obrzira na modni stil, doba dana, priliku ili starosnu dob, LUNA radnje širom Srbije i regiona kao i LUNA web shop su mesto gde možete pronaći savršenu odevnu kombinaciju za različite prilike!

Najnovija kolekcija LUNA Leto donosi pravo modno osveženje. Moderni, sofisticirani i pre svega udobni modeli dizajnirani su tako da odgovre na sva Vaša očekivanja – od visokog kvaliteta, prepoznatljivog dizajna pa sve do svestranosti kombinovanja i međusobnog uklapanja. Laneni kompleti, dezeni u bojama mora i sunca, lepršave duge LUNA haljine su samo deo onoga što su dizajneri pripremili za predstojeće dane. Naše predloge letnjih outfita možete pogledati u galeriji.

Ne propustite da posetite LUNA prodavnice u Knez Mihailovoj 20 i na Trgu Nikole Pašića 1 jer vas u periodu trajanja manifestacije GRAZIA Shopping Night očekuje od 10% do 40% popusta na obeležene artikle. Ponuda važi i na LUNA web shopu. Uživajte u kupovini!

PROMO