Tri dana sjajnih popusta na celokupnu IVKO Woman SS21 kolekciju

Pravi je trenutak da svoj garderober osvežite letnjim komadima u kojima ćete se osećati udobno i autentično. IVKO Woman je u okviru predstojećeg Grazia Shopping night-a u periodu od 21. do 23. maja obezbedio 10 odsto popusta na celokupan asortiman iz aktuelne SS21 kolekcije, ali i do 30 odsto na odabrane artikle.

U novoj kolekciji IVKO Woman svojim prepoznatljivim bojama i dezenima slavi ženstvenost i originalnost, uz dubok naklon lepoti prirode. Inspirisanom ležernošću boemskog šika, tropskim prašumama i nesagledivim prostranstvima savana, novom kolekcijom dominiraju pamučne, lanene ili viskozne haljine, suknje, pantalone, kardigani, puloveri i jakne sa neverovatnim šarama, ali i jednobojnim efektnim nijansama. Ne samo da su ovi komadi izrađeni od najkvalitetnijih materijala i uz veliku posvećenost detaljima, već su i proizvedeni korišćenjem električne energije isključivo iz obnovljivih izvora, što IVKO Woman primenjuje u celosti već drugi put prilikom kreiranja jedne svoje kolekcije.

Popusti će biti dostupni u svim IVKO Woman prodajnim objektima u Beogradu i Novom Sadu, osim u IMMO outlet centru, a za one koji nisu u prilici da ih posete, kupovinu mogu obaviti i putem online shopa-a www.ivko.com. Još jedna dobra vest je da će radnja u Zmaj Jovinoj 14, u Beogradu, u petak biti otvorena do 22h!

PROMO