En Hatavej moćnom porukom obeležila godišnjicu filma “Đavo nosi pradu”

En Hatavej obeležila je 16-godišnjicu čuvenog filma “Đavo nosi pradu”, koji je održao status favorita među ljubiteljima mode, svih ovih godina.

Na svom instagram profilu, glumica je podelila fotografije na kojima nosi kultne outfite iz filma, kao i trenutke sa Meril Strip i kostimografkinjom Patrišom Fild. Sa otvarajućom slikom u Michael Kors dizajnu – za koji nam je otkrila da joj je bio najomiljeniji, En je poručila: “Srećna godišnjica #TheDevilWearsPrada, i posebna ljubav za Patrišu Fild, koja nas je oblačila u najdivnije, najlegendarnije i najzabavnije kostime, koji su odoleli vremenu i 16 godina kasnije. To je magija.”

Ono što je dalo poseban značaj ovom momentu bio je nastavak poruke, kojim je glumica iskazala svoj stav prema trenutnim dešavanjima u Americi: “Gledajući scene iz ovog voljenog filma, koji je oblikovao živote i karijere mnogih – uključujući i moj, zatečena sam činjenicom da su mlade protagonistkinje filma živele i gradile karijere u zemlji koja je tada poštovala pravo izbora nad njihovim reproduktivnim zdravljem. Vidimo se u daljoj borbi.”

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.