Poznate ličnosti na Jacquemus ‘La Casa’ reviji na Kapriju

Jacquemus

Jacquemus je predstavio svoju jesen/zimu 2024. kolekciju na ostrvu Kapri, a njegova grupa prijatelja iz sveta mode i poznatih ličnosti nije propustila priliku da prisustvuje ovom događaju. Dizajner je proslavio svoj 15. jubilej sa stilom, obezbedivši nezaboravnu atmosferu i predivan ambijent.

Za ovu specijalnu priliku, francuski brend nije štedeo sredstva, dovodeći brojne prijatelje iz celog sveta. Među njima je bila i jedna veoma posebna gošća, Dženi Kim iz Blackpink-a, koja je svojim prvim izlaskom na pistu privukla veliku pažnju. Njena pojava u crnoj haljini sa zebra print papučama i akvamarin torbicom izazvala je oduševljenje prisutnih.

Jacquemus nije stranac spektakularnim revijama na egzotičnim lokacijama na Rivijeri. Njegova poslednja revija održana je u prestižnom muzeju moderne umetnosti na jugu Francuske, gde je Pamela Anderson bila u centru pažnje, sveža lica i u predimenzioniranom šeširu. Pre toga, dizajner je priredio iznenadnu reviju na Havajima, kao i nezaboravnu reviju u palati Versaj. Tokom poslednjih 15 godina, njegove viralne aktivnosti su uključivale korišćenje veštačke inteligencije i mnoge smešne, ali šarmantne objave na Instagramu, koje su dodatno privlačile pažnju publike.

Nije čudo što su mnogi dizajnerovi prijatelji došli na Kapri danas da proslave ovaj veliki jubilej. Lista prisutnih zvezda bila je impresivna i uključivala je neka od najpoznatijih imena iz sveta muzike, filma i mode. Dua Lipa, poznata pevačica i modna ikona, bila je jedna od glavnih zvezda večeri, blistajući u sofisticiranom outfitu koji je odavao počast Jacquemusovoj estetici.

Osim Dua Lipe, među prisutnima su bili i Gvinet Paltrou, Rouzi Hantington-Vajtli, Pegi Gou i mnogi drugi. Svaka od ovih zvezda donela je svoj jedinstveni stil i dodatno obogatila događaj, koji je bio prava proslava mode i kreativnosti.

Dua Lipa

Imaan Hamam

Rouzi Hantington-Vajtli

Tina Kunaki i Adel Eksarpopulos

Jacquemus

Leticia Kasta

Gvinet Paltrou

Elodi

Jacquemus

Toni Efe

Pegi Gou

Jacquemus

Jacquemus-ova revija na Kapriju još jednom je potvrdila zašto je ovaj dizajner postao jedno od najuticajnijih imena u modnoj industriji. Njegova sposobnost da spoji eleganciju, inovaciju i zabavu učinila je svaku njegovu reviju posebnim događajem koji se dugo pamti. Dok je predstavljanje jesen/zima 2024. kolekcije završeno, jasno je da će Jacquemus nastaviti da pomera granice mode i postavlja nove standarde za budućnost.

Foto: Profimedia, Instagram