Zvezde koje su pokorile crveni tepih na dodeli Grammy 2023 nagrada

Lepota Grammy Awards crvenog tepiha krije se u otvorenosti slavnih da eksperimentišu sa svojim modnim izborima. Grammy nam je pružio neke od najboljih red carpet izgleda ikada, sa zvezdama spremnim da pomeraju stilske granice iz godine u godinu. Na sinoćnoj 65. dodeli nagrada, još jednom je to potvrđeno.

Bilo da se radilo o ekstremnim ogrtačima (pogledajte Lizo u custom Dolce & Gabbana) ili dugim, širokim volanima (kako ih je nosila Amanda Gorman, koja je odabrala Pradu), muzičari su doneli nove statement izglede. Najbolje obučeni uspeli su da spoje visoku dramu koja se očekuje od Grammyja sa osećajem sofisticiranosti i prefinjenosti u jednoj tački.

Doža Ket je, na primer, prikazala vamp estetiku u crnoj Versace haljini od lateksa na jedno rame – zajedno sa odgovarajućim operskim rukavicama. Vajola Dejvis obezbedila je svoj EGOT status (osvojivši sve četiri glavne američke nagrade vezane uz industriju zabave – Emmy, Grammy, Oscar i Tony) u Naeem Khan kreaciji sa perlama, koja je sijala podednako sjajno kao i ona. Najodlikovanija umetnica na ceremoniji, Bijonse, pokupila je čak četiri trofeja u Gucci metalik haljini, upisujući se u istoriju Grammyja kao izvođač sa najviše osvojenih zlatnih gramofona – njih čak 32!

No prava zvezda večeri, zapravo je bio jedan gospodin – Hari Stajls koji je, pored toga što je dobio nagradu za najbolji album, dokazao da je još uvek kralj kombinezona u Egonlab komadu od Svarowski kristala.

Foto-reportaža čeka vas u galeriji.