Putovanja

Kako da uživate u Parizu po uzoru na Keri Bredšo?

Kada zakleta Njujorčanka zameni svoj stan na Menhetenu sa hotelskim apartmanom u Parizu, onda znate da je vreme da i vi učinite isto. Barem na vikend.

Keri Bredšo može biti zaštitni znak Njujorka, ali poslednje dve episode kultne serije “Seks i grad” s razlogom su se odigrale u gradu svetlosti, izmeštajući ovu ušuškanu Njujorčanku iz ležernosti u uglađeni pariski šik. Da, zbog ljubavi.

A gde je ljubav tu je i romentika, te ne čudi što su glavne scene snimanje u jednom od najromantičnijih hotela u Parizu sa pet zvezdica – Hotelu Plaza Athenee. I preciznije, Eiffel Suites apartmanu u kom je odsela sa Aleksandrom Petrovskim.

Zapravo, više apartmana nosi ovo ime i cena im se kreće od 12 hiljada evra po noći. Uz apartman dobijate privatni prevoz i batlera, luksuznu spavaću sobu, kupatilo u mramoru, sveže voće i povrće, kao i mini bar. Posteljinu gosti biraju sami, a kućni ljubimci su dobrodošli.

Kada je samo uređenje apartmana u pitanju, stil se kreće od Art Deco-a do klasike sa svilom, baršunom i retkim materijalima od drveta.

Međutim ono što je najbolje od svega uključenog jeste predivan pogled s terase na Ajfelov toranj.

 

foto: Profimedia, Instagram