grazia

Putovanja

Top 8 destinacija za medeni mesec + gde možete da odsednete

Znamo, planiranje venčanja je samo po sebi dovoljno stresno da biste uz to još razmišljali i o medenom mesecu - to uvek ostavljate za kasnije. Ali, shvatite ovaj put kao nagradu za sav trud - da organizujete ceremoniju iz snova, ali i da ostanete pri sebi kada svaka druga osoba krene da vas nervira svojim savetima koje niste ni tražili.

Medeni mesec je putovanje koje se ne zaboravlja i koje, samim tim, treba da bude posebno, drugačije, a često i luksuznije. Mnogi parovi odlučuju da baš za medeni mesec posete destinacije za koje veruju da inače nikada ne bi, ali ima i onih koji biraju omiljene ili, recimo, lokacije značajne za njihovu vezu. Kojoj god grupi da pripadate, otkrivamo vam top 8 mesta koja su se pokazala kao najpopularnija, a predlažemo vam i hotele u kojima možete da odsednete kako bismo vam maksimalno olakšali celokupnu organizaciju.

Od romantičnih italijanskih gradova do egzotičnih kutaka Meksika, ovo su savršene destinacije za proslavljanje novog poglavlja u vašem životu. 

Foto: Promo

Pročitajte još

Povezane teme

Putovanja

Kako da putujete kao Parižani?

Sezona putovanja polako hvata zalet te je pravi trenutak da se posvetite osmišljavanju i planiranju savršenog odmora.

Putovanja

Prvi put putujete sami? Ovih 9 destinacija su savršen izbor!

Solo putovanja sada su u trendu, a mi vam predlažemo gde možete da se uputite.

Putovanja

9 stvari koje možete raditi dok čekate na aerodromu

Ako pre samog odlaska na aerodrom razmislite o tome šta vas tamo očekuje, možete se pripremiti i isplanirati način na koji ćete "ubiti vreme".

Putovanja

Najlepši mali gradovi u Evropi

Putovanja su ponovo aktuelna i ne možemo biti srećniji zbog toga!

Putovanja

Ovo su najpopularnije destinacije za putovanja u 2022.

Izgleda da će 2022. godina zaista biti godina velikih putovanja budući da turistička industrija već beleži ogroman porast interesovanja za najrazličitije destinacije.