grazia

Film

Seks i Grad 3 bez Samante - evo kako će je zameniti

Za ljubitelje serije „Seks i grad“ odsustvo Samanthe Jones u novom izdanju "And Just Like That" biće veliki udarac, zbog čega kreatori ove kultne serije pokušavaju da to genijalno sakriju.

U novom filmu o našim omiljenim „devojkama“ nedostajaće nekoliko važnih ljudi. Zverka neće biti tamo. Aidan, hoće. Samantha je rekla „Ne, hvala“ - i upravo je taj gubitak potresao SATC zajednicu do same srži.

Očigledno da je Samantha Jones vredela za troje, jer će nova serija dodati grupi glavnih likova tri žene. Kreatori serije su odlučili da se najzad potrude da u seriji izbalansiraju odnos manjina. U Njujorku 2021. godine nije moguće da grupa prijatelja bude okružena samo belcima. te će nove junakinje biti Afro-Amerikanke. 

Samanthino odsustvo će biti objašnjeno u prvoj epizodi, a prema šefu HBO Max-ovog sadržaja Casey Bloys, ona neće biti mrtva, što znači da fantazije o tome kako ožalošćene drugarice prekrivaju Samanthin nadgrobni spomenik bisernim strunama i dildom, samo su plod preaktivne mašte.

Identitet novih glumaca koji će biti dodati u glumačku postavu još nije poznat, ali će definitivno pratiti glavne likove Carrie, Charlotte i Mirandu.

„Njujork mora da odražava način na koji Njujork danas izgleda. Teško je biti ljut zbog ovoga, jer je to zaista nešto slično napretku - ili tačnije, tračak nade da će ponovno pokretanje biti malo realnije od originala.“ – Casey Bloys

Nova seriju koju će prikazati HBO Max, obuhvatiće 10 epizoda od pola sata i fokusiraće se na novu deceniju života glavnih likova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

foto:profimedia

 

Pročitajte još

Povezane teme

Film

Oskar 2022: Pogledajte odmah 10 filmova koji se smatraju favoritima

Naredna, 94. dodela Oskara zakazana je za 27. mart 2022. što je sasvim dovoljno vremena da se posvetimo otkrivanju novih naslova i navijanju za svoje favorite.

Film

Crveni tepih sa premijere novog domaćeg filma “Nebesa”

Neobična filmska alegorija Srđana Dragojevića je nakon svetske imala i svoju beogradsku premijeru.

Film

Srećan jubilarni 60. rođendan, Meg Rajan!

Tokom 90-ih, Meg Rajan je bila kraljica američkih romantičnih komedija.

Knjige

15 hit knjiga koje mi obožavamo, a kritičari ne mogu da smisle

Bestseleri koje vam književni eksperti nikada ne bi preporučili.

Film

Dvostruka premijera filma "Južni vetar 2": Miloš Biković i Jovana Stojiljković predvodili na crvenom tepihu

Premijerno prikazivanje drugog dela hit-filma "Južni vetar" pod nazivom "Ubrzanje" sinoć je privuklo veliku pažnju domaće javnosti.

Film

Premijera prvog dugometražnog filma o razvoju domaćih brendova

Marketing mreža, u saradnji sa dme.video produkcijom, snimila je prvi dugometražni dokumentarni film o razvoju domaćih brendova, pod nazivom "Kupili su vas zauvek".

Film

Leticija Kasta povodom nove uloge: Percepcija majke treba da se promeni

Glumica je govorila o okovima koji se pripisuju majčinstvu.

Film

Areta Frenklin: Glas za "Respect"

Igrani film o Areti Frenklin je stigao, a sama kraljica soula je, malo pred kraj, odabrala glumicu koja će je igrati. Da li je bila u pravu?

Film

Misija plavuše sa Harvarda: Kako je Riz Viterspun ponela titulu najbogatije i najmoćnije glumice

Riz Viterspun je majstor da napravi dobro iz loših okolnosti, što joj je donelo Forbsovu titulu najbogatije i najmoćnije glumice u filmskoj industriji.

Film

Nova serija Gvinet Paltrou: Kako do kvalitetnijeg seksualnog života parova svih uzrasta?

Premijera je večeras, a u serijalu od šest epizoda moći ćete da vidite primenjive savete o erotskom zdravlju do kojeg glumica izuzetno drži.