grazia

U fokusu

Da li zaista želimo da gledamo Keri Bredšo sa novim muškarcem?

Keri i Zverka, Zverka i Keri - par gotovo legendaran kao i sam Times Square. No, kada su slike sa njujorškog seta And Just Like That počele da kruže, Sara Džesika Parker koja ljubi novog misterioznog muškarca kog igra glumac Džon Teni, nismo mogli a da se ne zapitamo... Da li je njihova veza konačno završena?

Kompletni detalji o novom muškom liku tek će biti objavljeni, ali prisetimo se: poslednji put smo videli Keri 2010. u filmu Sex i grad 2, gde su ona i Zverka bili u srećnom braku. Dakle, to nas dovodi do pitanja, da li su sada razvedeni? Da li je on - kako su neki obožavaoci nagađali - umro? Da li ona ima aferu?

U julu je procureo scenario iz ove HBO serije, koji je otkrio da Keri nije sigurna u svoj brak. Ispovedajući se prijateljicama Mirandi, Šarlot i Stenfordu rekla je: "Snimala sam podcast, prala sam kosu. Da, nisam jela ni spavala, ali barem sam se dobro osećala u vezi sa svojim brakom. Sada sam samo jedna od žena o kojima se brine?" Smatra se da je Keri govorila o svojoj vezi u prošlom vremenu.

Reakcije obožavalaca bile su pomešane. Neki su smatrali da je to kraj priče sa Zverkom, dok su drugi tvrdili da ne bi gledali seriju ako su se zaista rastali.

Za one od vas kojima je potrebno kratko podsećanje – u odnosu Keri i Zverke drame nikada nije manjkalo. Od nemogućnosti da se smiri, do poziva kasno u noć kada je bila zauzeta, i ko može da zaboravi trenutak, kada je najavio da se seli u Pariz bez ikakvog upozorenja. U prvom filmu nije mogao ni da se pojavi na njihovom venčanju ostavljajući slomljenu Keri da beži u Meksiko.

Kažu da ništa ne traje večno, ali veliko pitanje koje imamo je: ako njih dvoje više nisu zajedno, da li je zaista bilo potrebno da ona tako brzo nastavi dalje? Uostalom, čak je i Kendis Bušnel  spisateljica knjiga na kojima je serija zasnovana, nedavno priznala da polaganje svih nada u muškarca nije baš feministička priča.

Ona je za New York Post izjavila: "Realnost je da pronalaženje momka možda nije vaš najbolji ekonomski izbor na duži rok. Muškarci mogu biti veoma opasni za žene na mnogo različitih načina. Nikada ne pričamo o ovome, ali o tome žene treba da razmisle: Bićete mnogo manje produktivne ako se morate osloniti na muškarca. Serija i poruka koju je nosila na kraju nisu bile previše feminističke. Ali to je TV. To je zabava. Zato ljudi ne bi trebalo da zasnivaju svoj život na TV emisijama."

Videti slobodnu Keri u pedesetim godinama bilo bi osnažujuće, ne samo za žene njenih godina, već i za sve koje su odrastale smatrajući da je jedinu način da budu srećne ako im neko stavi prsten na ruku.

Iako bi to zasigurno bila hiperromantična priča, ako bi konačno pronašla svog 'gospodina Pravog', nakon godina jurnjave za Zverkom, bilo bi sjajno videti je samu kako čvrsto stoji na zemlji, obema nogama u svojim Manolo cipelama.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Pročitajte još

Povezane teme

U fokusu

Redak selfi Džulije Roberts nosi važnu poruku o zahvalnosti

Džulija Roberts podelila je svoju fotografiju na Instagramu kako bi obeležila američki praznik Dan zahvalnosti.

Intervju

Amer Mohamad - Eklektika u službi futurizma

Inspirisan nadrealizmom, živopisnim bojama i vibrantnim motivima fotograf Amer Mohamad vodi nas na vanvremensko modno putovanje.

U fokusu

Ovo je Eva: Ćerka Stiv Džobsa koja neće naslediti njegovo bogatstvo

To nije sprečilo Evu da živi luksuznim životom, a sa svojim dosadašnjim dostignućima, verovatno je i više nego spremna da napravi ime za sebe.

U fokusu

Udaje se Dženifer Lopez?

“Znate me, ja sam romantična.”

U fokusu

Zvanično je! Ovaj 28-godišnjak je novi partner Kim Kardašijan

Pit Dejvidson će zvanično morati da drži korak sa Kardašijanovima.

U fokusu

Britni Spirs priznaje: Pokret "Oslobodite Britni" spasao mi je život

Pevačica će uskoro gostovati kod čuvene Opre, gde se očekuju dodatni detalji o njenom životu u prethodnih 13 godina.

U fokusu

Iznenađenje nedelje! Nasmejani Irina Šajk i Bredli Kuper u prisnoj šetnji Njujorkom

Bivši partneri pojavili su se u šetnji ruku pod ruku dve godine nakon završetka njihove veze.

U fokusu

Čestitamo! Verili su se Kris Martin i Dakota Džonson

Frontmen Koldpleja i bivši muž Gvinet Paltrou zaprosio je ćerku Melani Grifit.

Intervju

Petar Benčina o ulozi kojom je osvojio srca publike: ”Doktorova sudbina može svakome da se desi”

Petar Benčina briljantno je odigrao ulogu doktora tragične životne priče, zbog čega su gledaoci nakon odgledane projekcije napuštali bioskopske sale pod veoma snažnim utiskom onoga...