grazia

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od aprila 2021?

Proleće se lagano zahuktava a mi još uvek nismo uspeli da ispratimo njegov tempo. Ili neodlučno stojimo u mestu ili koračamo nekim sitnim, opreznim koracima. Mogli bismo da vidimo da li će se to promeniti tokom aprila…..

Na ulasku u april u znaku Ovna se nalaze Sunce I Venera, u znaku Bika je Uran, a u Blizancima Mars. Pluton se nalazi u znaku Jarca, Saturn I Jupiter u Vodoliji dok su u Ribama Neptun I Merkur. Sve planete su direktne I smer kretanja će promeniti u retrogradni jedino Pluton pred kraj meseca.

Dobar međusobni odnos Saturna I Jupitera sa Suncem I Venerom (a od 4-og aprila I Merkurom koji tada prelazi u znak Ovna) kao I Marsom iz Blizanaca imaće vrlo podsticajan efekat u prvoj polovini meseca. Donosiće više inicijative, bolju organizovanost, dovoljno snage I elana za pokretanje nama bitnih pitanja – od onih koji se vezuju za poslovno finansijski segment, do onih koji se vezuju za emocije. Ovo je period za pokretanje poslova, projekata I odnosa koji mogu od samog početka krenuti vrlo pozitivno I imati dugoročnost I stabilnost.

Drugi deo meseca kada prvo Venera a onda I Sunce I Merkur pređu u znak Bika – biće nešto usporeniji I stegnutiji I možemo češće nailaziti na kočnice u onome što radimo ili planiramo da pokrenemo.

No, idemo redom….4-og aprila Merkur prelazi u znak Ovna. Njegova prethodna pozicija u znaku Riba u kojem ova planeta ima loše dostojanstvo, donela je mnogo nedoumica, laži, manipulacija, tajni, probleme u dogovorima I nesporazume. U znaku Ovna Merkur je brzoplet, ishitren I impulsivan – ali pošto ima podršku od strane Saturna I dobar odnos sa Marsom I Jupiterom – doneće nam otkrivanje mnogih istina, a pošto u ovakvim pozicijama Merkur predstavlja I snalažljivost – doneće dobre poteze u pravo vreme, na pravom mestu I na pravi način.

12-og aprila imamo mlad Mesec u znaku Ovna. Izuzetno dobar period za nove početke bilo koje vrste.

14-og aprila Venera prelazi u znak Bika, gde je I njeno sedište I vladarstvo. Povoljan period za ljubav, uživanje I naravno – finansije. Pogotovo za ovo poslednje.

19-og aprila Sunce prelazi u znak Bika I kreće vladavina ovog znaka. Zajedno sa njim u znak Bika prelazi I planeta Merkur. Naša razmišljanja, planovi I dejstva pojačaće se u poslovno finansijskom sektoru.

23-eg aprila Mars prelazi u znak Raka. Ne baš povoljna pozicija za planetu inicijative, volje, snage ali i agresije. Vatrena planeta Mars se « davi » u znaku Raka pa u ovom periodu može biti dosta pasivne agresije ili pak problema i loših situacija u porodičnom okruženju. U zavisnosti od toga u koje vam polje « pada » ovaj Mars – to je segment u kojem ćete nailaziti na teškoće i probleme.

27-og aprila imamo pun Mesec u znaku Škorpije. U danima punog Meseca uvek imamo teškoću sa osećanjima i sa promenama raspoloženja, ali pošto je u znaku Škorpije Mesec u dosta lošoj poziciji – sve ovo će biti naglašenije nego inače. Emotivno, mentalno i fizički naporni dani.

Dakle, april nam je šaren. Otprilike je prva polovina protočnija, druga nešto zahtevnija I komplikovanija. No, ipak I pored te zahtevnosti I napora – čini mi se da će april ipak doneti veću dozu optimizma I više pozitivnih dešavanja za sve nas. Srećno!

Povezane teme

Zodijak

Kako vam zodijački znak staje na put u razvoju karijere

I kako popraviti situaciju i dobiti unapređenje?

Zodijak

Astrološka prognoza za april 2021. godine za sve horoskopske znakove

Saznaćemo sa kojim ćemo se poteškoćama i radostima suočiti ovog proleća.

Zodijak

Ne paničite! Najčešći strahovi horoskopskih znakova

Nema čudovišta u ormaru i vampira ispod kreveta.

Zodijak

Ljubav i novac: ono što Venera obećava svakom horoskopskom znaku

Što se tiče astrologije, planeta zadovoljstva, privlačnosti i stila tačno zna sve o vama i vašem ličnom životu.

Zodijak

Šta treba da znate o elementu vašeg horoskopskog znaka

Možda znate vaš horoskopski znak, ali znate li koji element vlada njime?

Zodijak

Horoskopski znaci koji će se zaljubiti u martu

Dolaskom proleća, mnogi tradicionalno čekaju čudo, nadaju se zaljubljivanju, a ovo nebesko trojstvo ima veliku šansu da zaroni u romantična osećanja ovog proleća.

Zodijak

Astrološka prognoza za mart 2021. godine za svaki znak Zodijaka

Mart 2021. je mesec kada će vreme leteti vrlo brzo.

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od marta 2021?

Juhu! Pred nama je prvi prolećni mesec, ali ujedno – pred nama je i prvi mesec koji će nas istinski pokrenuti.

Zodijak

Retrogradni Merkur je završen! Zašto je prerano za radost?

Ne žurite da preuzmite odložene projekte - pokriveni smo „retro senkom“. Ali u celini, disanje postaje malo lakše.

Zodijak

Horoskop za proleće 2021. po horoskopskim znakovima

Proleće 2021. će nam svima dati novu snagu.

Zodijak

Pet horoskopskih znakova koji imaju najjaču intuiciju

Neke ljude je jednostavno nemoguće prevariti!