grazia

Zodijak

Horoskop otkriva: šta možemo očekivati od aprila 2021?

Proleće se lagano zahuktava a mi još uvek nismo uspeli da ispratimo njegov tempo. Ili neodlučno stojimo u mestu ili koračamo nekim sitnim, opreznim koracima. Mogli bismo da vidimo da li će se to promeniti tokom aprila…..

Na ulasku u april u znaku Ovna se nalaze Sunce I Venera, u znaku Bika je Uran, a u Blizancima Mars. Pluton se nalazi u znaku Jarca, Saturn I Jupiter u Vodoliji dok su u Ribama Neptun I Merkur. Sve planete su direktne I smer kretanja će promeniti u retrogradni jedino Pluton pred kraj meseca.

Dobar međusobni odnos Saturna I Jupitera sa Suncem I Venerom (a od 4-og aprila I Merkurom koji tada prelazi u znak Ovna) kao I Marsom iz Blizanaca imaće vrlo podsticajan efekat u prvoj polovini meseca. Donosiće više inicijative, bolju organizovanost, dovoljno snage I elana za pokretanje nama bitnih pitanja – od onih koji se vezuju za poslovno finansijski segment, do onih koji se vezuju za emocije. Ovo je period za pokretanje poslova, projekata I odnosa koji mogu od samog početka krenuti vrlo pozitivno I imati dugoročnost I stabilnost.

Drugi deo meseca kada prvo Venera a onda I Sunce I Merkur pređu u znak Bika – biće nešto usporeniji I stegnutiji I možemo češće nailaziti na kočnice u onome što radimo ili planiramo da pokrenemo.

No, idemo redom….4-og aprila Merkur prelazi u znak Ovna. Njegova prethodna pozicija u znaku Riba u kojem ova planeta ima loše dostojanstvo, donela je mnogo nedoumica, laži, manipulacija, tajni, probleme u dogovorima I nesporazume. U znaku Ovna Merkur je brzoplet, ishitren I impulsivan – ali pošto ima podršku od strane Saturna I dobar odnos sa Marsom I Jupiterom – doneće nam otkrivanje mnogih istina, a pošto u ovakvim pozicijama Merkur predstavlja I snalažljivost – doneće dobre poteze u pravo vreme, na pravom mestu I na pravi način.

12-og aprila imamo mlad Mesec u znaku Ovna. Izuzetno dobar period za nove početke bilo koje vrste.

14-og aprila Venera prelazi u znak Bika, gde je I njeno sedište I vladarstvo. Povoljan period za ljubav, uživanje I naravno – finansije. Pogotovo za ovo poslednje.

19-og aprila Sunce prelazi u znak Bika I kreće vladavina ovog znaka. Zajedno sa njim u znak Bika prelazi I planeta Merkur. Naša razmišljanja, planovi I dejstva pojačaće se u poslovno finansijskom sektoru.

23-eg aprila Mars prelazi u znak Raka. Ne baš povoljna pozicija za planetu inicijative, volje, snage ali i agresije. Vatrena planeta Mars se « davi » u znaku Raka pa u ovom periodu može biti dosta pasivne agresije ili pak problema i loših situacija u porodičnom okruženju. U zavisnosti od toga u koje vam polje « pada » ovaj Mars – to je segment u kojem ćete nailaziti na teškoće i probleme.

27-og aprila imamo pun Mesec u znaku Škorpije. U danima punog Meseca uvek imamo teškoću sa osećanjima i sa promenama raspoloženja, ali pošto je u znaku Škorpije Mesec u dosta lošoj poziciji – sve ovo će biti naglašenije nego inače. Emotivno, mentalno i fizički naporni dani.

Dakle, april nam je šaren. Otprilike je prva polovina protočnija, druga nešto zahtevnija I komplikovanija. No, ipak I pored te zahtevnosti I napora – čini mi se da će april ipak doneti veću dozu optimizma I više pozitivnih dešavanja za sve nas. Srećno!

Povezane teme

Zodijak

Sa kojim horoskopskim znakovima putovati ako želite da se dobro zabavite

Pet horoskopskih znakova koji postaju najbolji pratioci svih naših putovanja.

Zodijak

5 znakova koje je vrlo teško razumeti

Koliko god se trudili, nećete moći da razumete šta im se dešava u mislima.

Zodijak

Kako se svaki znak zodijaka kreće uz stepenice karijere

Bez obzira da li ste astrološki skeptik ili verujete da zvezde i planete imaju mistične moći, one imaju mnogo toga da kažu o ponašanju i različitim sklonostima u vezi sa svakim ho...

Zodijak

Ovi znaci zodijaka su kinky čak i ako to ne priznaju

Poznato je da neki horoskopski znaci vole sadomazohizam.

Zodijak

Astrološka prognoza za jun 2021. godine za sve horoskopske znake

Otvaramo veo zvezdanih tajni: kako od početka leta uzeti sve najbolje i savladati moguće prepreke.

Zodijak

Znaci zodijaka koji „zauvek“ ostaju mladi

Pet predstavnika Zodijaka, nad kojima vreme nema moć!

Zodijak

Horoskopski znaci koji će svoju ljubav upoznati tokom leta 2021. godine

Ova tri predstavnika astrološkog kruga, prema proračunima astrologa, trebalo bi da dočekaju dolazak leta 2021. sa posebnom strepnjom i nestrpljenjem.

Zodijak

Nemojte se iznenaditi ako vas bude zvao bivši - za sve je kriv retrogradni Merkur!

Najomraženija astrološka pojava vraća u život stare ljubavi

Zodijak

Koji je srećan dan u nedelji za svaki horoskopski znak

Da li ste jedan od onih koji se raduju petku? Verovatno da.

Zodijak

Znakovi zodijaka koji vezu ne napuštaju lako

Ovi znaci znaju šta znači „zauvek zajedno“!

Zodijak

TikTok pravi pojedinačne napitke od kafe za svaki znak

Recite nam koji ste znak, mi vam otkrivamo koja kafa je za vas.

Zodijak

Prolećni stilski vodič za svaki horoskopski znak

Kako zodijak utiče na vaš lični modni izraz i koji aksesoar morate imati ove sezone